ето още една по-добра снимка
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ето и мойто Браво 1.8 ГТ
Collapse
X
-
За колегата или колежката по скоро, както бях обяснил в самото начало в резюмето по-горе, но пак ще повторя.Таблото е от Фиат Купе(мисля че от Турбо модела,защото е до 260 км/ч).До сега не съм го дърпал до максимум-само до 180 км/ч.но не мисля че .Все още нямам кураж за това особенно по нашите пътища.Всички датчитци са си стокови от Бравото ми което е ГТ-вода,бензин,обороти и км/ч.Отчитат правилно.Единствено с таблото взех датчика за температурата на маслото и манометъра за маслото.В общи линий е това.Хайде поздрави...
Коментар
-
Мисля 4е беше 5 на 10 полусинтетика.Все пак и кола е позагряла както се вижда.Вече на 1500 оборота е почти 2,4.А на светлата снимка при 3000-3100 вече маслото е на максимум 2,9-3,0 при същите условия(в режим на каране).Все пак маслото изтънява в известен процент при повишаване на температурата,а и Браво-ка си е на 210 000км(нормално при износване да е на 2).Но пак съм доволен от маслото(Ликуи-Моли с молибден,против допълнително износване,така си го продават)
Коментар
-
За колегата veskobravo.Ето малко нощни снимки,но са малко старички още от когато купих Браво-то, а е и със старите Смолянски номера.2010 г ги смених с Пловдивски,защото данъка ми в Смолян беше 270лв за 2009г,а за 2010 след пререгистрацията ми е 133лв.Снимките са малко с кофти качество но се вгедай внимателно и ще видиш синия оттенък.Поздрави
Коментар
-
Да допълня за темата на колежката,защото гледам 4е не съм довършил едно от изреченията.""""До сега не съм го дърпал до максимум-само до 180 км/ч.,но не мисля че ще напълни километража повече от 200-210км/ч.Все още нямам куража да карам повече от 180км/ч особенно по нашите красиви пътища.Тази снимка малко по малко от 180км/ч но така успях да щракна за момента,но така също се и вижда че и оборотомера е на приблизително 4500 ,а до 6000 има още доста за ускорение-все още си карам Браво-то на бензин.
Коментар
-
Ей, т’ва табло ми изпълни душицата :D Чак се замислям и аз да я свърша тая работа, но това с несъвпаденията в буксите ме плаши малко.Възможно ли е при грешно свързване нещо да изгори непоправимо? Сменил ли си цялото осветление на купето в червено(оригиналния цвят на таблото от Фиат Купе червен ли е)?Иначе за тапицерията отзад на кората.... всичко добре, ама цвета е много шарен и не се вързва с останалия интериор Yellow_Flash_Colorz_PDT_25 Иначе кората предполагам не е оригиналната, щом издържа тоя бас?Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар