biser_as написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сбъдната мечта ПУНТО - ГТ
Collapse
X
-
Power Under Pressure
-
Момчета помогнете ми . Моля ви ! Търся фабрична бас каса за fiat punto , но модела след 2000 год. Такава която се монтира в багажника . Някой ако продава само да казва цена , или пък ако има полезна информация от къде мога да се здобтия с такава ще съм благодарен . Помогнете ми . моля ви ! Благодаря предварително !!!комитет Родолюбие! Знай своя Род и Родина! Поклон пред Майка България и нейната красота !
Коментар
-
varkylaka написа:Момчета помогнете ми . Моля ви ! Търся фабрична бас каса за fiat punto , но модела след 2000 год. Такава която се монтира в багажника . Някой ако продава само да казва цена , или пък ако има полезна информация от къде мога да се здобтия с такава ще съм благодарен . Помогнете ми . моля ви ! Благодаря предварително !!!Power Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:НИЩО ОБЩО ???не съм много сигурен щото диното имам пак широколентова сонда , и оботорите чете от мотора и ........това че нещата могат по плавно да се видат и логнат и да се доработват по дадени данни от измерванията е плюсът но едно дино е доста пари ако решиш да си настой колата на дино Първо плащаш диното , после временото да ремапера
Коментар
-
На диното можеш най точно да зитаваниш мотора и да използваш максимума му според мене за едно мапване ще отнеме 1 час ако не се появи проблем като днескашния дето 3 дена сменям поммпи и 10 кила бензин излях за да загрея че всъщност помпата няма хубава маса и от там съответно беднее във високоте .с такова време не се разполага на диното Не никак лошо да се ходи на дино но скъпичко ми се вижда ,Power Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:няма да е събота а неделя , И другото е че ние със Сори ще сме на пътя да мапваме а Вие ще пиете кафенца , и ако виско е в час ще има време за по една кола че имам и други нещаГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
s00rry написа:WhitePower написа:няма да е събота а неделя , И другото е че ние със Сори ще сме на пътя да мапваме а Вие ще пиете кафенца , и ако виско е в час ще има време за по една кола че имам и други неща
Коментар
-
JacK`DanielS написа:s00rry написа:WhitePower написа:няма да е събота а неделя , И другото е че ние със Сори ще сме на пътя да мапваме а Вие ще пиете кафенца , и ако виско е в час ще има време за по една кола че имам и други нещаГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар