Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сбъдната мечта ПУНТО - ГТ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

biser_as написа:
    sen7ineL написа:
    Закакво да го меря ....
    Замерването на дино дава доооста полезна информация за това какво се случва в моторя, а не е просто изплюване на некви цифрички мощност и въртящ момент и няма мноо общо с раздаването на газ по улицата с широколентова сонда в ауспуха :D
    НИЩО ОБЩО ???не съм много сигурен щото диното имам пак широколентова сонда , и оботорите чете от мотора и ........това че нещата могат по плавно да се видат и логнат и да се доработват по дадени данни от измерванията е плюсът но едно дино е доста пари ако решиш да си настой колата на дино Първо плащаш диното , после временото да ремапера
    Power Under Pressure

Коментар

Момчета помогнете ми . Моля ви ! Търся фабрична бас каса за fiat punto , но модела след 2000 год. Такава която се монтира в багажника . Някой ако продава само да казва цена , или пък ако има полезна информация от къде мога да се здобтия с такава ще съм благодарен . Помогнете ми . моля ви ! Благодаря предварително !!!
      комитет Родолюбие! Знай своя Род и Родина! Поклон пред Майка България и нейната красота !

Коментар

varkylaka написа:
        Момчета помогнете ми . Моля ви ! Търся фабрична бас каса за fiat punto , но модела след 2000 год. Такава която се монтира в багажника . Някой ако продава само да казва цена , или пък ако има полезна информация от къде мога да се здобтия с такава ще съм благодарен . Помогнете ми . моля ви ! Благодаря предварително !!!
        тука говорим за перформанс не за музика
        Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
          НИЩО ОБЩО ???не съм много сигурен щото диното имам пак широколентова сонда , и оботорите чете от мотора и ........това че нещата могат по плавно да се видат и логнат и да се доработват по дадени данни от измерванията е плюсът но едно дино е доста пари ако решиш да си настой колата на дино Първо плащаш диното , после временото да ремапера
          Не съм казвал, че нямат нищо, а че нямат много общо :D За мен лично логването само на смес с Иновейт ( колко е точен и бързо реагиращ, само той си знае ) и обороти не е мапване на електроника Формата на графиките, стойностите им, това как се изменят спрямо промените на смес и аванс трудно ще ги види човек на пътя Да не говорим, че на мен ми е много интересно как на пътя ще настрои човек правилния аванс :D Мма както и да е според мен дино-то е супер полезен инструмент, а колко е скъпо всеки сам си преценява.

Коментар

На диното можеш най точно да зитаваниш мотора и да използваш максимума му според мене за едно мапване ще отнеме 1 час ако не се появи проблем като днескашния дето 3 дена сменям поммпи и 10 кила бензин излях за да загрея че всъщност помпата няма хубава маса и от там съответно беднее във високоте .с такова време не се разполага на диното Не никак лошо да се ходи на дино но скъпичко ми се вижда ,
            Power Under Pressure

Коментар

Разбрах че събота ще има няква ГТ срещичка пред на Орлински гаража ..... Казвайте някакъв час и да се саберем да видиме на Sooory пунтарата и да пиеме по кафенце .... като запоследно тази година
              Fiat Punto GT

Коментар

няма да е събота а неделя , И другото е че ние със Сори ще сме на пътя да мапваме а Вие ще пиете кафенца , и ако виско е в час ще има време за по една кола че имам и други неща
                Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
                  няма да е събота а неделя , И другото е че ние със Сори ще сме на пътя да мапваме а Вие ще пиете кафенца , и ако виско е в час ще има време за по една кола че имам и други неща
                  туй е идеята на цялото мероприятие ) неделя ще сме там към 10 11 пък вече ще видим кво ще се случи нататък дано имам поне малко късмет тоя път
                  ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

s00rry написа:
                    WhitePower написа:
                    туй е идеята на цялото мероприятие ) неделя ще сме там към 10 11 пък вече ще видим кво ще се случи нататък дано имам поне малко късмет тоя път
                    роска: забрави да споменеш че и аз ще идвам ама без GT

Коментар

JacK`DanielS написа:
                      s00rry написа:
                      WhitePower написа:
                      роска: забрави да споменеш че и аз ще идвам ама без GT
                      как бе точно пък ти ще идваш башш с гт - то
                      ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

и аз така разбрах , но нека не разваляме темата на Тони
                        Power Under Pressure

Коментар

Дообрее аз в неделя кум 10:30 - 11 ще съм пре Орлински пук който кога доиде
                          Fiat Punto GT

Коментар

Working...
                          X