Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сбъдната мечта ПУНТО - ГТ
Collapse
X
-
честито и добре дошъл в сектата... добре изглежда звяраTuning Mode написа:Честито Драсни за притесненията и проблемите тук може доста хора да са ти от полза~/'''''''''''''''''''''''''\~ Fix
[[ ]== //// ==[ ]] It
|\-----------------/| Again
|_|'-------------'|_| Tomorrow
Подпис по правилата!
Коментар
-
Мерси колеги , а относно лежането под нея ще има и то не малко :P .Купих я с някой проблеми от типа ... пуши , тече радиатор няма амортесиори и нещо докато незагрее гасне , също така има и сукан маркуч на кулера.Днес ще свалям радиатора да търся друк и мисля като се постопли да отвордя двигателя да сменя гумички и сигменти. :DFiat Punto GT
Коментар
-
tukbata написа:честито и добре дошъл в сектата... добре изглежда звяраTuning Mode написа:Честито Драсни за притесненията и проблемите тук може доста хора да са ти от ползаFiat Punto GT
Коментар
-
Да се похваля намерих радиатор Почват се ремонтите ... След радиатора следва маркуча на кулера и за финал отварянето на двигателя.Колеги , имам голямо питане моето пунто като го изръчкам малко да речен до 4-5 хил. уборота и светва инжекционна.Гледах клипчера на Пунто Гт в vbox7.com и там на 4-5 клипа на 4-5 различни Пунтота им светваше като го изръчкат. Можете ли да ми кажете на какво се далжи това и как да го оправя.Fiat Punto GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар