Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сбъдната мечта ПУНТО - ГТ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

да бе, интересно че по европа повечето си ги бодат точно по този начин ама личното ми мнение е че е безумно без кутия
    тежък е животът лек...

Коментар

в европа много много не им разбират докато не изреве за дебитомер , ама и тогава май не им увира мозъка щото най малко предполагат че е от филтъра с този филтър ще ревеш скоро за дебитомер , а и крайния ефект от него е че си загубил някой кон както си го монтирал
      Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
        а и крайния ефект от него е че си загубил някой кон както си го монтирал
        Мнооо вероятно и това да е така, имайки в предвид ква е "готина" температурата под предния капак на ГТ-то Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 лятото.Требе се наканя някой ден кат ми е по-накеф да земеря мойто ГТ със филтър в оригиналната кутия и с некои конус наденат директно на дебитомера, ква точно разлика в коне и въртящ момент ще покаже Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 и дали при турбо като стандартното ИХИ или малко по-голямо, оригиналната кутия играе некъв рестриктор Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 изобщо. Според мен тоз мотор го "душат" съвсем други рестриктори и оригиналната кутия (особено с некои JR, K&N или Green) са му последната грижа за да не върви Yellow_Flash_Colorz_PDT_16

Коментар

100% Ще е по зле , за опита не е нужно да слагаш и конус , с кутия на диното и без кутия , с затворен капак обаче , и ще видиш некви си 10 коня как изчезват , а в ниските ще е още по зле лятото съм карал с кутия и с спортен филтър вярвай ми с конуса все едно съм на ръчна спирачка , особенно когато беше 35 градуса м не мога да тръгна на светофара сложих кутията и нещата се промениха адски много
          Power Under Pressure

Коментар

След днешната проверка разбрахме че сме за вал 6 от 8 гърбици са износени ... Майко колко неща ми предстоят не ми се мисли Както е тръгнало ще трябва да събирам от закуски хахахаха
            Fiat Punto GT

Коментар

Нали не забравяш че караш пунто и защо не изправи колектора рошавия като ти каза ... Имай впредвид че с другия вал няма да си познаеш колата :D
              I Don't Care How They Do It In JAPAN ...

Коментар

Защото той винаги прави всичко в последния момент :D

Коментар

Е крайно време е след 3 месеца мъки да се усети вървеж и в тая кола :D
                  Fiat Punto GT

Коментар

Коментар

Снощи наказах една Хонда Акорд Витек и Бмв 525 Д :D зарадвах се много ... почнала е да върви :D хахахах
                      Fiat Punto GT

Коментар

sen7ineL написа:
                        Снощи наказах една Хонда Акорд Витек и Бмв 525 Д :D зарадвах се много ... почнала е да върви :D хахахах
                        а стига бе , от какво това
                        Power Under Pressure

Коментар

От един голям магиосник .... казват му Орлин ... чудеса правел :D
                          Fiat Punto GT

Коментар

Някви нови валове се мотаха из багажника на звяра :D
                            Fiat Punto GT

Коментар

sen7ineL написа:
                              Някви нови валове се мотаха из багажника на звяра :D
                              ee аз мислих че е от колата
                              Power Under Pressure

Коментар

Магьосник е меко казано,добра работа си свършил Едно време бях фенка на бмв вече се разочаровах от него .. Тони защо не сподели на Орлин как без малко да счупиш скоростите от зор да го ръчкаш ?

Коментар

Working...
                                X