ако сметнем консумацията на тока , и добавените коне от по студения кулер , нещата може и на кантар да са а може и по зле да са
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сбъдната мечта ПУНТО - ГТ
Collapse
X
-
Хахахах :D Така сега да споделя ОТЧАЙВАМ СЕ ВЕЧЕ ОТ МОЕТО ГТ ... Бяь споделил преди че колата въви добе и като удари 4 хил.уборота и сеедно искуска налягането надува испуска надува испска.... Казаха ми че може и да е от фабричния БОВ ... днес сложих новия и същата работа ... гледах вакумите невидях проблемен ... :Х и го прави само след 4 хил.уборота .... Вече незнам кво да я правя :ХFiat Punto GT
Коментар
-
Мисля че тук с темата за допълнителното охлаждане на кулера мога аз да говоря,Моя е с мощност на тока колко една крушка на фар Орлине и да ти кажа не съм усетил голяма разлика дори и с 2та фара включени,а разлика повярвай ми има,особено на ниските предавки скубе повече ,знаеш защо.Но това са си мои доработки,за предпочитане е да си сложиш един фронт маунт и да плашиш по светофарите
Коментар
-
От днес с ново турбо
Дойде и моят ред да се похваля ... Сложих новото турбо смених гарнитурите маслото... масления и въздушния филтър ,,, антифриз щуротййки .... Естествено малко не я сглобих като хората и довечера ще ходя на посещение при Гришата да оправи мойте така да се каже БАКИЙ :D Засега върви като спънат кон и не мога да преценя как работи турбото но като се дооправят кусурите ще споделя впечатленията си.. Имам още доста работа по нея но ще бъде след месец тъй като освен всички джунджурийки които купих днес се наложи да правя и преглед и гражданска и вече тотално фалирах хаха..Fiat Punto GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар