Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сбъдната мечта ПУНТО - ГТ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ако сметнем консумацията на тока , и добавените коне от по студения кулер , нещата може и на кантар да са а може и по зле да са
    Power Under Pressure

Коментар

Вчера мислех да ти сваля кулера твоя гледам го пред глобула седи и ме гледа xaxa :D
      Fiat Punto GT

Коментар

вчера я разтрих малко ) фнимавай че с новата аларма много хапе , и виждам всично както става около колата
        Power Under Pressure

Коментар

Хахахах :D Така сега да споделя ОТЧАЙВАМ СЕ ВЕЧЕ ОТ МОЕТО ГТ ... Бяь споделил преди че колата въви добе и като удари 4 хил.уборота и сеедно искуска налягането надува испуска надува испска.... Казаха ми че може и да е от фабричния БОВ ... днес сложих новия и същата работа ... гледах вакумите невидях проблемен ... :Х и го прави само след 4 хил.уборота .... Вече незнам кво да я правя :Х
          Fiat Punto GT

Коментар

Забравих да кажа че като стигне 4 хил уборота и се чува едно ( вил , вил , вил , вил ) ама мн бързо виене ... и повече от 4 невърви
            Fiat Punto GT

Коментар

е те такова проблем не бях срещал .или не обясняваш точно какво е или ние не разбораме
              Power Under Pressure

Коментар

Аз си го обяснявам как си е просто стика на 4 хил.уборота и невърви сеедно искуска налягането от някаде и вие нещо.... Трябва като си в младост да мина някой път да и врътнеш 1 квъкче да видиш закакво ти говоря .. аз се чудя дали нее прецакан ГЕЙДА
                Fiat Punto GT

Коментар

Работата по колите е вечер и събота и неделя , не и през деня
                  Power Under Pressure

Коментар

от днес по4ва6 назна4ен си

Коментар

Недеи писа ( 4-6) защото туко що ме предопредиха че ще ни наказват за това ... се пак сме били проявявали неуважение :D
                      Fiat Punto GT

Коментар

Мисля че тук с темата за допълнителното охлаждане на кулера мога аз да говоря,Моя е с мощност на тока колко една крушка на фар Орлине и да ти кажа не съм усетил голяма разлика дори и с 2та фара включени,а разлика повярвай ми има,особено на ниските предавки скубе повече ,знаеш защо.Но това са си мои доработки,за предпочитане е да си сложиш един фронт маунт и да плашиш по светофарите

Коментар

Ще е да го доизмисля и да го доизкусоря :D
                          Fiat Punto GT

Коментар

От днес с ново турбо

Дойде и моят ред да се похваля ... Сложих новото турбо смених гарнитурите маслото... масления и въздушния филтър ,,, антифриз щуротййки .... Естествено малко не я сглобих като хората и довечера ще ходя на посещение при Гришата да оправи мойте така да се каже БАКИЙ :D Засега върви като спънат кон и не мога да преценя как работи турбото но като се дооправят кусурите ще споделя впечатленията си.. Имам още доста работа по нея но ще бъде след месец тъй като освен всички джунджурийки които купих днес се наложи да правя и преглед и гражданска и вече тотално фалирах хаха..
                            Прикачени файлове
                            Fiat Punto GT

Коментар

филтъра ...
                              Прикачени файлове
                              Fiat Punto GT

Коментар

С тоз филтър и особено както си го монтирал, не съм мнооо сигурен дали скоро няма си докараш главоболия и излишни разходи с подмяна на една доста скъпа, но за сметка на това крехка част Yellow_Flash_Colorz_PDT_16

Коментар

Working...
                                X