Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сбъдната мечта ПУНТО - ГТ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sen7ineL написа:
    Сега за финансите ... ти добре занеш щом карам ГТ - ... дали иам финанси :D
    Има една много мъдра поговорка"Лъв със слама се не храни" аз защо спрях с тунинга на тая кола.То така давам по 200лв за бензин на месец да ходя на работа,пък после не ми се мисли.Питайте Орлин колко му харчи неговата.

Коментар

Човек може да си помислиш че лъжа .. но няма смисал да питам мене като я карам над хил уборота .. смисал ръчкам я и ми дава 20/100
      Fiat Punto GT

Коментар

Ето и малко нови снимки на звяра
        Fiat Punto GT

Коментар

sen7ineL написа:
          Човек може да си помислиш че лъжа .. но няма смисал да питам мене като я карам над хил уборота .. смисал ръчкам я и ми дава 20/100
          Не че се правя на пророк,но или някой от температурните датчици е Чао,или горивния регулатор нещо е затегнал.Колата на празен ход дави ли се?Мерише ли на суров бензин?

Коментар

Мне ... на празен ход докато не отлепи температурата гасне ... и бензиновата помпа вади мн станно пищене :D
            Fiat Punto GT

Коментар

Ми малко така да си си преглеждал вакумите към горивния регулатор или нещо да си чистил цедката на бензиновата помпа,или да си се завирал пред задно дясно колело...там има едно нещо дето се сменя от време на време ))айде оставям ти го за домашно

Коментар

Колега честито и от мен Да кофти е 20/100 и аз бях така от много богата смес хаха и отзад хвърля оганче като караш до 6000 оборота горе доло :D но заради сектата ГТ ще се оправят работите спокойно с тази кола винаги има нещо за правене но си заслужава Успех следя темата с интерес

Коментар

Мерси колега , бащата ме базика .. вика а бре да си беше взел тир поне да е оправдан разхода :D:D:D
                  Fiat Punto GT

Коментар

gydgo написа:
                    Колега честито и от мен Да кофти е 20/100 и аз бях така от много богата смес хаха и отзад хвърля оганче като караш до 6000 оборота горе доло :D но заради сектата ГТ ще се оправят работите спокойно с тази кола винаги има нещо за правене но си заслужава Успех следя темата с интерес
                    ами не се стеснявай и сподели причината и решението на проблема
                    тежък е животът лек...

Коментар

Решението при мен беше нов разпределителен вал ( става и атмосверен може от ланчия делта дедра ако не се лъжа ) също така и да се закачи на широко лентова сондична дано да съм ти бил полезен ( вече не съм от фиат форума но скоро дай боже да се присъединя отново )

Коментар

Gydgo Искаш да купиш моето ГТ-ли и да се върнеш в форума :D
                        Fiat Punto GT

Коментар

хахаха ако ти се бартеросва с удоволствие :D попринцип НЕ но дефакто зависи от офертата не бих отказал ако наистина имаш желание има ЛС

Коментар

Попринцип непремам бартери ... ама ако предложиш нещо Х5 - М3 - М5 ... ще помисля .... (барикам се ) :D:D
                            Fiat Punto GT

Коментар

Извинявам се за спама но имам само М6

Коментар

Колеги , прочетох в една тема на форума за наш колега който е със стоков кулер и перка на кулера да охлажда ... Та въпроса ми е понеже аз купих нов радиатор с перка , и ми остана старата перка има ли смисал и някакъв ефект да сложа перката зад кулера та да охлажда кулер :P
                                Fiat Punto GT

Коментар

Working...
                                X