20/60 естер или 5/50 на мотул , това са маслата за тези бегачки е бисер е професионалист
Ббе 20В60 си е масло за строго състезателна употреба по моите познания и за кола с преобладаващо нормална употреба (чести студени стартове и спокойно шофиране) и даване на целата газ отвреме навреме, Мотул Спорт 5В50 е доста по-подходящо Пък и пунто ГТ си има маслен охладител Другото хубаво на Мотул Спорт (освен че е естерна синтетика), е че си е масло с всичките му почистващи добавки, които при състезателните масла в известна степен са поспестени (има си обективни причини за това) и поради това е препоръчителна по-честата им смяна А професионалист на тема масла не съм Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 , принципно професията ми, няма общо с това
20/60 естер или 5/50 на мотул , това са маслата за тези бегачки е бисер е професионалист
Ббе 20В60 си е масло за строго състезателна употреба по моите познания и за кола с преобладаващо нормална употреба (чести студени стартове и спокойно шофиране) и даване на целата газ отвреме навреме, Мотул Спорт 5В50 е доста по-подходящо Пък и пунто ГТ си има маслен охладител Другото хубаво на Мотул Спорт (освен че е естерна синтетика), е че си е масло с всичките му почистващи добавки, които при състезателните масла в известна степен са поспестени (има си обективни причини за това) и поради това е препоръчителна по-честата им смяна А професионалист на тема масла не съм Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 , принципно професията ми, няма общо с това
ми караме и с 20/ 60 и с 5 / 50 аз разлика не намирам , освен че с 20/60 пали трудно и чакаме да загрее преди да подкараме което и от 3 те да звеме няма да сгреши
Минавам аз в младост и гледам пунто с отворен капак , викам си това ще е само ГТ щото другите не се чуплят и какво да видя - твоето , и двама се дадвесили и умиват над двигателя
ее бях с колеги с служебната кола , не с ГТ то после по джантите се сетих след крастовището , не беше удобно а и срама ме хвана щото не се познаваме още и викам какво да се режа от прозореца на колата да ви обяснявам кой съм и какъв съм
Колеги , дайте съвет ... знаете ли на какво се дължи това да имам масло в кулера ... Дали е от турбото или е за ремонт двибател ?? .. Благодаря предварително .
Коментар