Що бе , за 10000 лева му давам моята , а пак после може и да не ми я връща
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сбъдната мечта ПУНТО - ГТ
Collapse
X
-
WhitePower написа:Що бе , за 10000 лева му давам моята , а пак после може и да не ми я връщаFiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
sen7ineL написа:В ШОК !!! Re: Здравей Bravo 1.9 JTDПуснато на:Пет, 14 Окт 2011 23:28:21 Пуснато на: Пет, 14 Окт 2011 23:28:21 а значи имам една много странна молба понеже ти караш едно Пунто което аз много желаех преди време докато беше в Сашо и него го познавам от доста време и т.н и ми е комшия, та те питам. Значи малко е странно искам да наема бяло-черното пунто под наем за един ден през седмицата понеже искам да впечатлия едно момиче което много харесвам , като разбира се оставям лична карта за залог и си плащам горивото. Надявам се да не бъда напсуван сега , понеже е много красиво а те си падат по такива коли. Хаха благодаря предварителноI Don't Care How They Do It In JAPAN ...
Коментар
-
Колеги, относно поста, който е редактиран и вместо текст - стоят няколко точици: преди време можеше по всяко време да се редактира пост, независимо кога е пуснат, но имаше злоупотреби. Затова беше ограничено редактирането до срок от 24 часа. Засега не се предвижда промяна на срока, защото винаги може да има нужда от редакция в рамките на няколко часа, независимо дали за правописна грешка или за допълване с информация. След този срок мисля, че е по-добре да се пуска нов пост, вместо да се редактира стария. Редактирането е добре да се използва, когато вместо да се пуска нов пост в рамките на 2-3 минути, може да се допълни стария. Все пак, добре е всеки да "преглежда" какво пише, за да не се налага да редактира. Наистина е малко странно в една тема да се отговаря на пост с точици.
Коментар
-
Брат казвам го пред всички вече преди да вземеш някакво глупаво решение и да обвиняваш другите Питай с удоволствие ще ти кажа това направи или не го прави , Защото хората остават с лошо впечатление а аз знам какво съм ти продал и смело мога да твърдя , че това е едно от най - лачените и вървящи Пунта в София...I Don't Care How They Do It In JAPAN ...
Коментар
-
lakaicho написа:Брат казвам го пред всички вече преди да вземеш някакво глупаво решение и да обвиняваш другите Питай с удоволствие ще ти кажа това направи или не го прави , Защото хората остават с лошо впечатление а аз знам какво съм ти продал и смело мога да твърдя , че това е едно от най - лачените и вървящи Пунта в София...leave something of the happiness you bring
Коментар
-
leandro написа:никои не е мерил кола на дино освен аз
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар