Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сбъдната мечта ПУНТО - ГТ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Що бе , за 10000 лева му давам моята , а пак после може и да не ми я връща
    Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
      Що бе , за 10000 лева му давам моята , а пак после може и да не ми я връща
      Той,такава сума пари,сигурно не е изричал,камоли да си ги има джобни.Пък ако ги има ще си тунингова дизелака,дето го няма де.Ама шшшшш това е тайна!!!
      Fiat Punto`04 1.2 60hp.
      Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
      ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

sen7ineL написа:
        В ШОК !!! Re: Здравей Bravo 1.9 JTDПуснато на:Пет, 14 Окт 2011 23:28:21 Пуснато на: Пет, 14 Окт 2011 23:28:21 а значи имам една много странна молба понеже ти караш едно Пунто което аз много желаех преди време докато беше в Сашо и него го познавам от доста време и т.н и ми е комшия, та те питам. Значи малко е странно искам да наема бяло-черното пунто под наем за един ден през седмицата понеже искам да впечатлия едно момиче което много харесвам , като разбира се оставям лична карта за залог и си плащам горивото. Надявам се да не бъда напсуван сега , понеже е много красиво а те си падат по такива коли. Хаха благодаря предварително
        Бате ти си краен хахаххахаххаха направо ме съсипа защо излагаш младежа така айде ако си навит ще ти дам една М3-ка да я впечатлиш ма съм сигурен , че ше ми я върнеш на ЛЪК :D А помежду другото Тонка сподели от какво стана проблема с колата...
        I Don't Care How They Do It In JAPAN ...

Коментар

Колеги, относно поста, който е редактиран и вместо текст - стоят няколко точици: преди време можеше по всяко време да се редактира пост, независимо кога е пуснат, но имаше злоупотреби. Затова беше ограничено редактирането до срок от 24 часа. Засега не се предвижда промяна на срока, защото винаги може да има нужда от редакция в рамките на няколко часа, независимо дали за правописна грешка или за допълване с информация. След този срок мисля, че е по-добре да се пуска нов пост, вместо да се редактира стария. Редактирането е добре да се използва, когато вместо да се пуска нов пост в рамките на 2-3 минути, може да се допълни стария. Все пак, добре е всеки да "преглежда" какво пише, за да не се налага да редактира. Наистина е малко странно в една тема да се отговаря на пост с точици.

Коментар

ВЕЧЕВ ОФИЦИАЛНО СУМ МАЙСТОР НА ПУНТО ГТ - ИДВАЙТЕ В МОЯ СЕРВИЗ ОПРАВЯМ СВКАКВИ ДУПКИ ПО ДОБЪР СЪМ И ОТ ОРЛИН ..... кво да кажа ... как да го кажа ... запушил нашия тапир картерните газове и що колата тече и пуши а де ?? днес я оправих и е на 6 :P
            Fiat Punto GT

Коментар

Айде раздаваи газ

Коментар

Утре Утре :P
                Fiat Punto GT

Коментар

Брат казвам го пред всички вече преди да вземеш някакво глупаво решение и да обвиняваш другите Питай с удоволствие ще ти кажа това направи или не го прави , Защото хората остават с лошо впечатление а аз знам какво съм ти продал и смело мога да твърдя , че това е едно от най - лачените и вървящи Пунта в София...
                  I Don't Care How They Do It In JAPAN ...

Коментар

lakaicho написа:
                    Брат казвам го пред всички вече преди да вземеш някакво глупаво решение и да обвиняваш другите Питай с удоволствие ще ти кажа това направи или не го прави , Защото хората остават с лошо впечатление а аз знам какво съм ти продал и смело мога да твърдя , че това е едно от най - лачените и вървящи Пунта в София...
                    така е
                    leave something of the happiness you bring

Коментар

скоро ще ви докарам и още едно лачено пунто в софия може би неделя ... пък дали ще стане вървящо никой незнае
                      ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Mерена ли е тая кола колко коне показва?
                        4 бири и турбината да свири

Коментар

никои не е мерил кола на дино освен аз

Коментар

leandro написа:
                            никои не е мерил кола на дино освен аз
                            Бе аз знам още няколко, които лично съм виждал да се мерят и/или настройват на дино, мма едното за съжаление изгоря, другото, което е и най-силното ГТ дет знам е уеко счупено, а мойто съм го мерил поне 5-6 пъти мма конете му не са нищо собено Yellow_Flash_Colorz_PDT_16

Коментар

Закакво да го меря .... като несе знае е по забавно Sorry твоята баракуда пък какво ще прави в София
                              Fiat Punto GT

Коментар

sen7ineL написа:
                                Закакво да го меря ....
                                Замерването на дино дава доооста полезна информация за това какво се случва в моторя, а не е просто изплюване на некви цифрички мощност и въртящ момент и няма мноо общо с раздаването на газ по улицата с широколентова сонда в ауспуха :D

Коментар

Working...
                                X