Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сбъдната мечта ПУНТО - ГТ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

нещто не е нормално тука не е истина

Коментар

странното е че капе масло и по топлата част има масло отвън и по турбо пътищата отвуън ... може и да е нещо малко ... утре ще се види историиката каква е
      Fiat Punto GT

Коментар

В ШОК !!! Re: Здравей Bravo 1.9 JTDПуснато на:Пет, 14 Окт 2011 23:28:21 Пуснато на: Пет, 14 Окт 2011 23:28:21 а значи имам една много странна молба понеже ти караш едно Пунто което аз много желаех преди време докато беше в Сашо и него го познавам от доста време и т.н и ми е комшия, та те питам. Значи малко е странно искам да наема бяло-черното пунто под наем за един ден през седмицата понеже искам да впечатлия едно момиче което много харесвам , като разбира се оставям лична карта за залог и си плащам горивото. Надявам се да не бъда напсуван сега , понеже е много красиво а те си падат по такива коли. Хаха благодаря предварително
        Fiat Punto GT

Коментар

...
          Турбо..... Фиат Турбо.....

http://img146.imageshack.us/img146/3713/podpisfiat.jpg

Коментар

Пазете малко повече достойнството на човека. Знам че въпросния индивид е недолюбван тук, но подобни цитати определено ми се струват прекалени!

Коментар

kaci написа:
              Пазете малко повече достойнството на човека. Знам че въпросния индивид е недолюбван тук, но подобни цитати определено ми се струват прекалени!
              Напълно съгласен съм с Каци.
              Fiat punto 2001г. 1.9DS 60hp 4.9/100 , 4.4/100

Коментар

само си мисля като си скъса гъзъ на колата за 1 ден след това дали няма да ти срува едни 5000 бона да я вкараш в час отново това е като да си наемеш бегачка за рали
                Power Under Pressure

Коментар

x_X_x написа:
                  ...
                  В Последно време ми прави впечатление, че масово се пишат някакви коментари и след известно време те биват редактирани с цел изтриването на текста, като го заместват с " ... "Това не се отнася само за цитирания колега, ами и за останалите.Какво се получава. Казваме нещо и се отмятаме.Колеги, казаната дума е като хвърлени камък. Не можеш да го върнеш обратно!Нарочно цитирах поста, на колегата.Ще си докладвам коментара, защото смятам че това е неправилно.

Коментар

По скоро идеята е била и колегата да изтрие текста от личното и по този начин съдържанието да е бъде прочетено от по малко хора! Дано го и направи!

Коментар

Марто написа:
                      x_X_x написа:
                      ...
                      В Последно време ми прави впечатление, че масово се пишат някакви коментари и след известно време те биват редактирани с цел изтриването на текста, като го заместват с " ... "Това не се отнася само за цитирания колега, ами и за останалите.Какво се получава. Казваме нещо и се отмятаме.Колеги, казаната дума е като хвърлени камък. Не можеш да го върнеш обратно!Нарочно цитирах поста, на колегата.Ще си докладвам коментара, защото смятам че това е неправилно.
                      Чакай сега, не мога да разбера моето мнение с какво ти бърка в очите ? "Евала на тая стабиляга" ми беше мнението, с което леко иронизирам наивното искане на въпросния потребител, но тъй като също НЕ УДОБРЯВАМ разкриване на самоличността на човека , в последствие си изтрих поста, за да не изглежда като толелиране на подобни разкрития на "ЛИЧНИ СЪОБЩЕНИЯ".. Иначе , че е абсурдно и наивно си държа и сега!
                      Турбо..... Фиат Турбо.....

http://img146.imageshack.us/img146/3713/podpisfiat.jpg

Коментар

x_X_x написа:
                        Марто написа:
                        x_X_x написа:
                        ...
                        Чакай сега, не мога да разбера моето мнение с какво ти бърка в очите ? "Евала на тая стабиляга" ми беше мнението, с което леко иронизирам наивното искане на въпросния потребител, но тъй като също НЕ УДОБРЯВАМ разкриване на самоличността на човека , в последствие си изтрих поста, за да не изглежда като толелиране на подобни разкрития на "ЛИЧНИ СЪОБЩЕНИЯ".. Иначе , че е абсурдно и наивно си държа и сега!
                        Не ме разбирайте погрешно!Нямам нищо против изтритият ти пост, още повече към теб! Дори и не се заяждам.В последно време ми прави впечатление, че се прави масово от потребителите. В Случая беше ти и затова цитирах теб.Някак си не смятам за редно да се редактират постовете с такава цел. Дори изобщо не смятам, че е необходимо да има бутони "Изтрий" и "Редактирай". Нали за това има бутон "Преглед", който се намира точно до бутона "Прати".В крайна сметка форумът си има Администратори и модератори, те са хората кото трябва да преценят дали поста е за триене или не.Човек щом пише нещо значи го мисли и трябва да го е обмислил, преди да го напише.Ми аз сега мога да напсувам някого публично и след 10 минути да го изтрия, за да не ме накажат модераторите, но в същото време съм обидил някого.Пздрави:

Коментар

ама аз все още наемам кола с доплащане целта на занятието е заради момиче което си пада по бързи коли не отказвайте айде хахах
                          leave something of the happiness you bring

Коментар

Дай да го видим това момиче накрая!

Коментар

То и момичето сигурно съществува колкото и колите му на този..... Сега остава да сложи снимка и на приятелката на някой колега от форума ....
                              ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
                              Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
                              Jet Black E46 M3

Коментар

injekciona написа:
                                То и момичето сигурно съществува колкото и колите му на този..... Сега остава да сложи снимка и на приятелката на някой колега от форума ....
                                Това ме разби вече!!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Пич вярваш ли,че някой ще си даде колата,която струва ХХ-хилядарки за един бензин,особено на непознат човек ...
                                Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                                Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                                ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Working...
                                X