Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сбъдната мечта ПУНТО - ГТ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ОоОООО аз несъм я карал 2 дена и съм преритал за нея хахаха ... вчера си купих 2 чисто нови гуми YOKOHAMA 175-65-14 на 1 сезон дот 2010 г за 50 лв ... май ще са за пунтарата само да намеря още 2 :P
    Fiat Punto GT

Коментар

YOKOHAMA 185-55-14 имам 2бр. на 2 сезона са 7м.гаифер 50лв.2 те

Коментар

Охх продалжава се ... Що е фиат няма да е лесно ... снощи реших да я понастъпя малко и кво стана 1-ва , 2-ра и 3-та невлиза и спряха и другите да влизат ... останови се проблема че са се счупили скоростите .... какъв карък ме гони кога я настъпя се се троши ((
        Fiat Punto GT

Коментар

И кво им се е счупило на скоростите?

Коментар

Липса на смазочна течност.При ремонта на алтернатора каза, че нямало масло и е сипвал, но явно е било достатъчно късно.
            4 бири и турбината да свири

Коментар

Мдам, за съжаление скоростната кутия на туй нящо ГТ-то, като всяка друга кутия си е хубаво да е с много качествен лубрикант и най-вече да е колкото си трябва

Коментар

biser_as написа:
                Мдам, за съжаление скоростната кутия на туй нящо ГТ-то, като всяка друга кутия си е хубаво да е с много качествен лубрикант и най-вече да е колкото си трябва
                Бе като за начало трябва да има масло пък после да се гледа какво е
                Power Under Pressure

Коментар

Имах днес много работа и неможах да отворя кутията да видя какво и е точно ... да се надяваме че утре ще остановиме приблема
                  Fiat Punto GT

Коментар

Да не си продал колата , че гледам некъф се хвали у фацебука http://www.facebook.com/profile.php?id=100000368693189#!/profile.php?id=100000368693189&sk=wall
                    I Don't Care How They Do It In JAPAN ...

Коментар

това съм аз не се хваля сичко е нагласено с цел споко аз ще карам скоро и аз ГТ
                      leave something of the happiness you bring

Коментар

Иво скоро няма да се продаде спох .... колата е в мега разбитото състояние .... маркуча след дебитомера скъсан .... носачи заминали тампони на носача и те .... отделно вътришните и външните маншони на каретата са скъсани от преди 1 год .... незнам как несте ги видяли .... а ве УЖАСТ Е ПО КОЛАТА !!! неискам да коментирам просто
                        Fiat Punto GT

Коментар

Брат дай да ти дам М-ката и да си взема Пунтото да ви покажа как се прави бърза кола... Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
                            това съм аз не се хваля сичко е нагласено с цел споко аз ще карам скоро и аз ГТ
                            Според мен е глупаво да се хвалиш , че караш чужда кола , че ше я настроиваш и кфо ли не при положение , че не си завил и едно болче по тази кола...

Коментар

Иво даи бмв-то и селиката и ще ти върна пунтото :D
                              Fiat Punto GT

Коментар

Е вече наглееш Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Коментар

Working...
                                X