ОоОООО аз несъм я карал 2 дена и съм преритал за нея хахаха ... вчера си купих 2 чисто нови гуми YOKOHAMA 175-65-14 на 1 сезон дот 2010 г за 50 лв ... май ще са за пунтарата само да намеря още 2 :P
Охх продалжава се ... Що е фиат няма да е лесно ... снощи реших да я понастъпя малко и кво стана 1-ва , 2-ра и 3-та невлиза и спряха и другите да влизат ... останови се проблема че са се счупили скоростите .... какъв карък ме гони кога я настъпя се се троши ((
Мдам, за съжаление скоростната кутия на туй нящо ГТ-то, като всяка друга кутия си е хубаво да е с много качествен лубрикант и най-вече да е колкото си трябва
Мдам, за съжаление скоростната кутия на туй нящо ГТ-то, като всяка друга кутия си е хубаво да е с много качествен лубрикант и най-вече да е колкото си трябва
Бе като за начало трябва да има масло пък после да се гледа какво е
Да не си продал колата , че гледам некъф се хвали у фацебука http://www.facebook.com/profile.php?id=100000368693189#!/profile.php?id=100000368693189&sk=wall
Иво скоро няма да се продаде спох .... колата е в мега разбитото състояние .... маркуча след дебитомера скъсан .... носачи заминали тампони на носача и те .... отделно вътришните и външните маншони на каретата са скъсани от преди 1 год .... незнам как несте ги видяли .... а ве УЖАСТ Е ПО КОЛАТА !!! неискам да коментирам просто
Коментар