Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сбъдната мечта ПУНТО - ГТ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Свалил си поуоската и си го извадил отдолу ремонта реално ти струва 25 30 лева поне аз за толкова смених лагерите и четките.
    4 бири и турбината да свири

Коментар

Ма смисъл те щели да сменят не смао лагери и четки и некви други неща .. а ве пак иначе искат по 160 лв .. тук поне е 85 ... да свалих поуоската и оттам малко тегаво но стана
      Fiat Punto GT

Коментар

А не ти ли светна лампата за зареждането като се е прецакал.

Коментар

кажи сега тотала колко ще ти излезе , ремонта на алтернатора + ръката ...
          Power Under Pressure

Коментар

А кой е счупил турбина?

Коментар

DogForLife написа:
              А кой е счупил турбина?
              грешка ве , алтернатора исках да кажа
              Power Under Pressure

Коментар

85 лв за рециклаж на алтернатор сменени четки фтулки , корпуси и т.н + 0 лв за работа че сам си я направих с на мой приятел сервиза + смяна на масло в скоростите + смяна на оптяжна ролка на ремака на алтернатора че скрибуцаше :Д хахах и така туко що я запалих и всичко е 6 ... мърка като котенце .... филма засега приклучи :Д
                Fiat Punto GT

Коментар

DogForLife ... тове се очудих и аз неми светна лампата за акомулатора а спря да ми работи оборотомер . колометраж , боост на турбото стоковия , температурата на воадата и бензиномера ... странна работа
                  Fiat Punto GT

Коментар

Тя като е загубила тока нормално нищо да не работи ... Ако не си я продал скоро само да постегна мойта и те изкарвам на чертата хаха Бъзикам се ше ме отупаш знам си колата
                    I Don't Care How They Do It In JAPAN ...

Коментар

Едвали ще е продадена
                      Fiat Punto GT

Коментар

sen7ineL написа:
                        85 лв за рециклаж на алтернатор сменени четки фтулки , корпуси и т.н + 0 лв за работа че сам си я направих с на мой приятел сервиза + смяна на масло в скоростите + смяна на оптяжна ролка на ремака на алтернатора че скрибуцаше :Д хахах и така туко що я запалих и всичко е 6 ... мърка като котенце .... филма засега приклучи :Д
                        идеално , направо без пари
                        Power Under Pressure

Коментар

Дори съм я скътал натопло в сервиза та да несе разболява пак навън на студЪ :Д хахаха
                          Fiat Punto GT

Коментар

Ейй дайте да ги караме тея коли че станаха ретро вече )) аз днес сложих зимните гуми че вече съм като шейна с онея

Коментар

хаха който има гуми ще кара който няма ще я гледа
                              Fiat Punto GT

Коментар

и аз закрих сезона а и гражданската изтича след 10 дена ...
                                Power Under Pressure

Коментар

Working...
                                X