Ма смисъл те щели да сменят не смао лагери и четки и некви други неща .. а ве пак иначе искат по 160 лв .. тук поне е 85 ... да свалих поуоската и оттам малко тегаво но стана
85 лв за рециклаж на алтернатор сменени четки фтулки , корпуси и т.н + 0 лв за работа че сам си я направих с на мой приятел сервиза + смяна на масло в скоростите + смяна на оптяжна ролка на ремака на алтернатора че скрибуцаше :Д хахах и така туко що я запалих и всичко е 6 ... мърка като котенце .... филма засега приклучи :Д
DogForLife ... тове се очудих и аз неми светна лампата за акомулатора а спря да ми работи оборотомер . колометраж , боост на турбото стоковия , температурата на воадата и бензиномера ... странна работа
Тя като е загубила тока нормално нищо да не работи ... Ако не си я продал скоро само да постегна мойта и те изкарвам на чертата хаха Бъзикам се ше ме отупаш знам си колата
85 лв за рециклаж на алтернатор сменени четки фтулки , корпуси и т.н + 0 лв за работа че сам си я направих с на мой приятел сервиза + смяна на масло в скоростите + смяна на оптяжна ролка на ремака на алтернатора че скрибуцаше :Д хахах и така туко що я запалих и всичко е 6 ... мърка като котенце .... филма засега приклучи :Д
Коментар