Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сбъдната мечта ПУНТО - ГТ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

WhitePower написа:
    Bravo 1.9 JTD написа:
    кое бялото пунто ли се продава ??! колко пари ме интересува и коя година е ?
    Втория въпрос беше много тъп моето е най старото 94 та мисля че за Гт няма никакво значение коя година е
    информативно питам имам си лични пресантиманти 94-97 се тая е за някой просто ми е интересно
    leave something of the happiness you bring

Коментар

leandro написа:
      за кво я продаваш и вобште за кво я купи ми е страно?
      Несе продава просто така съм я пуснал да си седи .... а относно колко пари пуснал съм я на 8000 лв . без коментар 95 г е
      Fiat Punto GT

Коментар

не мисля че е така ама аиде :D

Коментар

Ще видиш с една цел е пусната да се провери нещо
          Fiat Punto GT

Коментар

Верно ли го продаваш ? Дай направо да си го взимам обратно... :D
            I Don't Care How They Do It In JAPAN ...

Коментар

НЕ пуснал съм го за 8000 лв. на тази твойта обява която е ... но няма да се продава просто гледам какви оценки му правят
              Fiat Punto GT

Коментар

Хаха оценка , чакай от умрял писмо все едно на мен някой ми я оцени...
                I Don't Care How They Do It In JAPAN ...

Коментар

Е знам то е така ама тжа е 8000 лв и може и да се замисля за нов собственик .... иначе да си направи сам
                  Fiat Punto GT

Коментар

Хората толкова са измършавяли от глад че не им се поглежда такава кола освен на картинка .Не че е лоша просто си иска нейното.

Коментар

Ми ще си ги караме нали знаеш НАШИ ДО ГРОБ :D
                      Fiat Punto GT

Коментар

На мен ли го казваш ))

Коментар

И така и така фиатката се разболя ... симптомни прекъсва след 2000 уборота , неработи нищо по тъблото и гасне ... Загасна 2 пъти и вече нямаше акомулатор ... и сега шоуто купих му Фервекс но пак продалжи да е болен :Д оказа че е алтернатор и сега филма .... махни моторче смени алтернаторче ... но се пак за да ни е най гадно трябва и да е наи сложно :Д
                          Fiat Punto GT

Коментар

затова сега дадох на жената да кара ГТ-то аз другото да не се ядосвам чак април 15 си помисля да го карам

Коментар

Пробвай да смениш само четките без да сваляш всичко, отдолу може да се бръкне май.Иначе трябва да вадиш турбината или целия мотор. Успех!
                              4 бири и турбината да свири

Коментар

Свалих го без да вадя мотора или турбото ... и го дадох за правене ... всичко ще му сменят да стане като чисто нов за скромните 85 лв :Д .... и да добавя в скоростите нямаще и следа да е имало масло .... грам масло нямаше в скоростите ... дори незнам как за държали :Д .. :Х
                                Fiat Punto GT

Коментар

Working...
                                X