Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сбъдната мечта ПУНТО - ГТ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

а сега на колко бара е
    Power Under Pressure

Коментар

lakaicho написа:
      sen7ineL написа:
      WhitePower написа:
      бе и аз предполагах че има нещо гнило щото Тони каза че не надува ама не предполагах за пироная виш и тел дали няма някъде и забравена тесла
      Като видях че ХГТ ще ми влезе в задната врата на драг ... а пък Хонда 1.6 малкия В-тек едвам му се отлепям на 3-та ми стана ясно че нещо нее както трябва ... и веднага се консултирах с тебе ... .... да не кажа че и маркуча след дебитомера който е отдолу е имало нещо и ( някой) го е счупил и дори него беше запушил :D
      Това не трябваше да го казваш :D Пускал съм се с Б16ки и Астри ХЕ и ги пускам пред мен да тръгнат и в края на втора вече съм пред тех :D Въобще незнам защо се пускаш с ХГТ или некфи Д16ки има ли смисъл ? Поне аз не виждал смисъл , Аз лично заставах на коли който са на кантар нещата последните ми победи с тази кола преди Итал-драга бяха срещу новото S8 , Maseratti Gransport и М3 Е36... С по бързата кола винаги е по лесно Yellow_Flash_Colorz_PDT_02
      С ХГТ-то и с хондата беше пробно за да видя на 1 бар как върви ... Орлински в момента прави пик 1.5 нали така трябва да е ??
      Fiat Punto GT

Коментар

и на горе може ощте да си хапи гема трябва

Коментар

Страх ме е данезахапе некое буталце ..... над 1.5 бара :D
          Fiat Punto GT

Коментар

пик ??трабва да държи 1.5 през целия диапазон не само да пиква , само да кажа че незнам какви са смевите на 1.5 , аз никога не съм мерил колата , Иво може да каже той какво е виждал
            Power Under Pressure

Коментар

Тя попринцип трябва да дойде при тебе за широколентова сонда че отзад смърди на бензин много .... но просто финансовата гледна точка този месец е ....
              Fiat Punto GT

Коментар

М/у другото прав си не пик 1.5 а държи 1.5
                Fiat Punto GT

Коментар

Колата трябва да ти прави 1.7 пик и 1.5 hold смесите са 12ки точно на full boost ... С какъв бензин я караш че ти мерише ?
                  I Don't Care How They Do It In JAPAN ...

Коментар

Еми с 100-тица .... но за налягането както ти го беше оставил така си и седи само захфанах по здраво дейда да не пада иначе бостконтролера нее пипан ... както е била при тебе и сега си е така
                    Fiat Punto GT

Коментар

Според мен софта е пълна тояга.Ходи при Орлин да я преслуша с острича и да се приключва.За да мерише отзад на гориво може да се окаже и заминал датчик,в това число ламбда сонда,темперетурня на водата и този на въздуха или недай си боже да си навил конците на дебитомера ама там ще почне да беднее,симптомите са други.Обади ми се да поприказваме

Коментар

Bavno_PuntoGT написа:
                        Според мен софта е пълна тояга.Ходи при Орлин да я преслуша с острича и да се приключва.За да мерише отзад на гориво може да се окаже и заминал датчик,в това число ламбда сонда,темперетурня на водата и този на въздуха или недай си боже да си навил конците на дебитомера ама там ще почне да беднее,симптомите са други.Обади ми се да поприказваме
                        Ламбдата я отпиши защото чисто нова я купих точно преди да му дам колата Yellow_Flash_Colorz_PDT_01
                        I Don't Care How They Do It In JAPAN ...

Коментар

Ми сега съм в финансова криза че иам малко парички да връщам евентуално ноември , декември ще сме по добре ... но като се замисля ноември одъртявам и пак ще трябват пари ... а ве лоша работа :Д ... добрече Корсичката е силна и несе троши :D:D:D
                          Fiat Punto GT

Коментар

за кво я продаваш и вобште за кво я купи ми е страно?

Коментар

кое бялото пунто ли се продава ??! колко пари ме интересува и коя година е ?
                              leave something of the happiness you bring

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
                                кое бялото пунто ли се продава ??! колко пари ме интересува и коя година е ?
                                Втория въпрос беше много тъп моето е най старото 94 та мисля че за Гт няма никакво значение коя година е
                                Power Under Pressure

Коментар

Working...
                                X