Честито, със здраве да си я бръмкаш.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сбъдната мечта ПУНТО - ГТ
Collapse
X
-
Както всички разбрахте колата вече не е в мен по простата причина , че съм зле с финансите и нямам тези сили да я поддържам , надявам се колата да бъде оценена от новия собственик и да продължава да я развива нагоре , защото колата има доста потенциял ...I Don't Care How They Do It In JAPAN ...
Коментар
-
lakaicho написа:Както всички разбрахте колата вече не е в мен по простата причина , че съм зле с финансите и нямам тези сили да я поддържам , надявам се колата да бъде оценена от новия собственик и да продължава да я развива нагоре , защото колата има доста потенциял ...Power Under Pressure
Коментар
-
Така така така ... от няколко дни пунтото взе да си върви на 1 бар и това му е .... пробвахме бустконтролера оказа се че е здрав , единя вакум се оказа на бустконтролера изваден .. вързахме го но колата пак няма промяна ... и накрая за капак какво се оказа .... ПОНЕЖЕ НЕЗНАМ МАЙСТОРА КОЙТО Е СЛАГАЛ ГТ2560-то .. НО СЪС СИГУРНОСТ НЕЕ ОРЛИН ... Е ПРЕЦАКАЛ РЕЗБАТА НА ГЕЙДА НА ТУРБОТО И ГО Е НАБИЛ С ПРИОН ... ЕСТЕСТВЕНО ЗА ПО ЛЕСНО И БЪРЗО .... ГЕЙДА ИГРАЕШЕ КЮЧЕК И БЕШЕ ПРЕД ПАДАНЕ .... за моя радост с малко повече усиля го направих ... но се пак да спуделя колко добре е била претупана работата .... аман от МАЙСТОРИ .....Fiat Punto GT
Коментар
-
sen7ineL написа:Така така така ... от няколко дни пунтото взе да си върви на 1 бар и това му е .... пробвахме бустконтролера оказа се че е здрав , единя вакум се оказа на бустконтролера изваден .. вързахме го но колата пак няма промяна ... и накрая за капак какво се оказа .... ПОНЕЖЕ НЕЗНАМ МАЙСТОРА КОЙТО Е СЛАГАЛ ГТ2560-то .. НО СЪС СИГУРНОСТ НЕЕ ОРЛИН ... Е ПРЕЦАКАЛ РЕЗБАТА НА ГЕЙДА НА ТУРБОТО И ГО Е НАБИЛ С ПРИОН ... ЕСТЕСТВЕНО ЗА ПО ЛЕСНО И БЪРЗО .... ГЕЙДА ИГРАЕШЕ КЮЧЕК И БЕШЕ ПРЕД ПАДАНЕ .... за моя радост с малко повече усиля го направих ... но се пак да спуделя колко добре е била претупана работата .... аман от МАЙСТОРИ .....Power Under Pressure
Коментар
-
Мдам и Иво незнаеше за пирона хахаха ... и никой не е взел колата за ташак колата е 6 .... личи си от мн мн и всички знаят че си я правил с мерак и средства .. просто прочутия (майстор) .... както и много други такива който правят и те незнаят какво ... си оставят ръцете и после всеки реве и вика олелеееее тва пунто ГТ ама да бвгаш с това нещо .... знаеш ли как се чупи .... и оттам идват тези отзиви за хубавата колицаFiat Punto GT
Коментар
-
WhitePower написа:бе и аз предполагах че има нещо гнило щото Тони каза че не надува ама не предполагах за пироная виш и тел дали няма някъде и забравена теслаFiat Punto GT
Коментар
-
sen7ineL написа:WhitePower написа:бе и аз предполагах че има нещо гнило щото Тони каза че не надува ама не предполагах за пироная виш и тел дали няма някъде и забравена теслаI Don't Care How They Do It In JAPAN ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар