Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сбъдната мечта ПУНТО - ГТ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Честито, със здраве да си я бръмкаш.

Коментар

Заповядай колега http://lakaicho.snimka.bg/automobile...89125.23939828
      Fiat Punto GT

Коментар

Както всички разбрахте колата вече не е в мен по простата причина , че съм зле с финансите и нямам тези сили да я поддържам , надявам се колата да бъде оценена от новия собственик и да продължава да я развива нагоре , защото колата има доста потенциял ...
        I Don't Care How They Do It In JAPAN ...

Коментар

lakaicho написа:
          Както всички разбрахте колата вече не е в мен по простата причина , че съм зле с финансите и нямам тези сили да я поддържам , надявам се колата да бъде оценена от новия собственик и да продължава да я развива нагоре , защото колата има доста потенциял ...
          мойте съболезнования
          Power Under Pressure

Коментар

Така така така ... от няколко дни пунтото взе да си върви на 1 бар и това му е .... пробвахме бустконтролера оказа се че е здрав , единя вакум се оказа на бустконтролера изваден .. вързахме го но колата пак няма промяна ... и накрая за капак какво се оказа .... ПОНЕЖЕ НЕЗНАМ МАЙСТОРА КОЙТО Е СЛАГАЛ ГТ2560-то .. НО СЪС СИГУРНОСТ НЕЕ ОРЛИН ... Е ПРЕЦАКАЛ РЕЗБАТА НА ГЕЙДА НА ТУРБОТО И ГО Е НАБИЛ С ПРИОН ... ЕСТЕСТВЕНО ЗА ПО ЛЕСНО И БЪРЗО .... ГЕЙДА ИГРАЕШЕ КЮЧЕК И БЕШЕ ПРЕД ПАДАНЕ .... за моя радост с малко повече усиля го направих ... но се пак да спуделя колко добре е била претупана работата .... аман от МАЙСТОРИ .....
            Fiat Punto GT

Коментар

Аз се чудя кой е майстора
              '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
              '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Защо всеки който е държал и използвал някога гаечен ключ е наричан майстор? Не мислите ли че по този начин обиждате тези които са такива (за жалост са доста малко като бройка)

Коментар

sen7ineL написа:
                  Така така така ... от няколко дни пунтото взе да си върви на 1 бар и това му е .... пробвахме бустконтролера оказа се че е здрав , единя вакум се оказа на бустконтролера изваден .. вързахме го но колата пак няма промяна ... и накрая за капак какво се оказа .... ПОНЕЖЕ НЕЗНАМ МАЙСТОРА КОЙТО Е СЛАГАЛ ГТ2560-то .. НО СЪС СИГУРНОСТ НЕЕ ОРЛИН ... Е ПРЕЦАКАЛ РЕЗБАТА НА ГЕЙДА НА ТУРБОТО И ГО Е НАБИЛ С ПРИОН ... ЕСТЕСТВЕНО ЗА ПО ЛЕСНО И БЪРЗО .... ГЕЙДА ИГРАЕШЕ КЮЧЕК И БЕШЕ ПРЕД ПАДАНЕ .... за моя радост с малко повече усиля го направих ... но се пак да спуделя колко добре е била претупана работата .... аман от МАЙСТОРИ .....
                  Майстора се казва Sa6o_gt
                  Power Under Pressure

Коментар

"Абе викаме му майстор, защото не му знаем името, иначе сме му ебали майсторлъка" Тайно предполагах кой е шлосера де...
                    '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                    '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

бе и аз предполагах че има нещо гнило щото Тони каза че не надува ама не предполагах за пироная виш и тел дали няма някъде и забравена тесла
                      Power Under Pressure

Коментар

Нещо я взехте за ташак колата ?

Коментар

lakaicho написа:
                          Нещо я взехте за ташак колата ?
                          колата не е ташак , и ти сам го знаеш , а това за пироня според мене и ти не со го знаел ама мисля че не те и учудва като знаеш кой е слагал турбото
                          Power Under Pressure

Коментар

Мдам и Иво незнаеше за пирона хахаха ... и никой не е взел колата за ташак колата е 6 .... личи си от мн мн и всички знаят че си я правил с мерак и средства .. просто прочутия (майстор) .... както и много други такива който правят и те незнаят какво ... си оставят ръцете и после всеки реве и вика олелеееее тва пунто ГТ ама да бвгаш с това нещо .... знаеш ли как се чупи .... и оттам идват тези отзиви за хубавата колица
                            Fiat Punto GT

Коментар

WhitePower написа:
                              бе и аз предполагах че има нещо гнило щото Тони каза че не надува ама не предполагах за пироная виш и тел дали няма някъде и забравена тесла
                              Като видях че ХГТ ще ми влезе в задната врата на драг ... а пък Хонда 1.6 малкия В-тек едвам му се отлепям на 3-та ми стана ясно че нещо нее както трябва ... и веднага се консултирах с тебе ... .... да не кажа че и маркуча след дебитомера който е отдолу е имало нещо и ( някой) го е счупил и дори него беше запушил :D
                              Fiat Punto GT

Коментар

sen7ineL написа:
                                WhitePower написа:
                                Като видях че ХГТ ще ми влезе в задната врата на драг ... а пък Хонда 1.6 малкия В-тек едвам му се отлепям на 3-та ми стана ясно че нещо нее както трябва ... и веднага се консултирах с тебе ... .... да не кажа че и маркуча след дебитомера който е отдолу е имало нещо и ( някой) го е счупил и дори него беше запушил :D
                                Това не трябваше да го казваш :D Пускал съм се с Б16ки и Астри ХЕ и ги пускам пред мен да тръгнат и в края на втора вече съм пред тех :D Въобще незнам защо се пускаш с ХГТ или некфи Д16ки има ли смисъл ? Поне аз не виждал смисъл , Аз лично заставах на коли който са на кантар нещата последните ми победи с тази кола преди Итал-драга бяха срещу новото S8 , Maseratti Gransport и М3 Е36... С по бързата кола винаги е по лесно Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

Коментар

Working...
                                X