Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Браво ХГТ с чип

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Браво ХГТ с чип

Здравейте колеги карам браво хгт 147 к.с. и съм намислил да си правя генерация имам спортен филтър и мисля да сложа и чип та мисълта ми е някой има ли представа дали си заслужава и с колко ще се вдигне мощността на колата ? Ако някой има браво с чип или е понаправено нека да сподели каква е промяната. Мнения приемам всякакви Грешен раздел - преместена.Модераторски екип на fiat-bg.org

Re: Браво ХГТ с чип

fastandfurious12 написа:
    Здравейте колеги карам браво хгт 147 к.с. и съм намислил да си правя генерация имам спортен филтър и мисля да сложа и чип та мисълта ми е някой има ли представа дали си заслужава и с колко ще се вдигне мощността на колата ? Ако някой има браво с чип или е понаправено нека да сподели каква е промяната. Мнения приемам всякакви Грешен раздел - преместена.Модераторски екип на fiat-bg.org
    Чипа доста поотваря колата... в Пловдив има няколко чипнати на диното. На един мой приятел от 147 коня версията му бяха останали 139. След чипването 154. Мисля доста добър резултат само за чип на атмосфена кола. Един съвет. Ако слагаш чип само на дино. При този мой приятел първоначалния чип който му сложиха вдигна 3 коня... след оглед на графиката се видя,че е доста богата... след корегиране на смесите се получи горния резултат. Надявам се съм помогнал.
    Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
    Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Коментар

Мерси колега очаквам още мнения

Коментар

Чипа ще ти отпуши колата доста приятно. В ниските ще останеш дори доста изненадан как може да тръгва тая кола и колко може да върви.
        O.E.Motorsport

Коментар

HGT VIS заводски 155 коня , изкара 1ви рън около 147 коня,след мапа 169 генерация 63мм / филтър и още някви дребни щуротии

Got nos?

Коментар

Тия коне на колелата или на маховика ги изкарвате.
            FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

vsd написа:
              Тия коне на колелата или на маховика ги изкарвате.
              Предполагаеми на мотора (маховика)

Коментар

ами аз колега говоря за коне на колелата

Коментар

sUkI написа:
                  HGT VIS заводски 155 коня , изкара 1ви рън около 147 коня,след мапа 169 генерация 63мм / филтър и още някви дребни щуротии
                  колега пиши ми на ЛС няква ориентировачна цена за тези неща ще съм ти много благодарен

Коментар

Re:

fastandfurious12 написа:
                    Кво за тях? :D

Коментар

fastandfurious12 написа:
                      Ми значи ти караш Браво ХГТ 125 коня тогава

Коментар

janyboy написа:
                        fastandfurious12 написа:
                        Ми значи ти караш Браво ХГТ 125 коня тогава
                        Бе повече от 120 няма да са....
                        Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Коментар

Добре де, какъв е смисъл да пишете 170 въображаеми коня на мотора. Напишете колко коня дават на колелата, защото напоследък има доста графики в нета с по около 50 коня загуби на 150.
                          FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Няма как да измерите колко е на маховика, освен ако не махнете гумите и скоростите и не монтирате там някакви валове, с които да измерите мощността. Всичко друго са предполагамеи интерполации.

Коментар

Airfan написа:
                              Няма как да измерите колко е на маховика, освен ако не махнете гумите и скоростите и не монтирате там някакви валове, с които да измерите мощността. Всичко друго са предполагамеи интерполации.
                              Ами колега, така мери мощноста диното в Маднес. Имаше някаде показанията и на гумите ама не ги помня,зашото главната графика е сметната на маховика.

Коментар

Working...
                              X