Здравейте колеги карам браво хгт 147 к.с. и съм намислил да си правя генерация имам спортен филтър и мисля да сложа и чип та мисълта ми е някой има ли представа дали си заслужава и с колко ще се вдигне мощността на колата ? Ако някой има браво с чип или е понаправено нека да сподели каква е промяната. Мнения приемам всякакви Грешен раздел - преместена.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво ХГТ с чип
Collapse
X
-
Re: Браво ХГТ с чип
fastandfurious12 написа:Здравейте колеги карам браво хгт 147 к.с. и съм намислил да си правя генерация имам спортен филтър и мисля да сложа и чип та мисълта ми е някой има ли представа дали си заслужава и с колко ще се вдигне мощността на колата ? Ако някой има браво с чип или е понаправено нека да сподели каква е промяната. Мнения приемам всякакви Грешен раздел - преместена.Модераторски екип на fiat-bg.orgAlfa Romeo 33 QV 92' - Ex
Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM
-
janyboy написа:fastandfurious12 написа:ами аз колега говоря за коне на колелатаAlfa Romeo 33 QV 92' - Ex
Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM
Коментар
-
Airfan написа:Няма как да измерите колко е на маховика, освен ако не махнете гумите и скоростите и не монтирате там някакви валове, с които да измерите мощността. Всичко друго са предполагамеи интерполации.Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар