Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БАВНО РАЗВИВАЩО СЕ ХГТ - ЛЕКИНКО ПРОЕКТЧЕ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Идат снимки.
    164 td-1989
    164 td-1993
    164 ts-1991
    166 ts-2000
    DELTA HF 2.0 16V TURBO INTEGRALE-1992

Коментар

164 td написа:
      Идат снимки.
      Идат я!http://imageshack.us/photo/my-images...jpg/Готов за мушване в коша.... С олекотени и изравнени по маса биели, нови биелни и основни лагери, сегменти, паснати клапани, гумички нови, всички семеринги, ролки и ангренаж. А и диска на съединителя също новhttp://imageshack.us/photo/my-images...гренажа - "Континентал", бирата - "Щуменско" http://imageshack.us/photo/my-images/839/bravo8.jpg/Тук .... виси със страшна силаhttp://imageshack.us/photo/my-images...o13.jpg/Таз последната снимка показва нагледно що ХГТ е мразен от "масторите" маторьТуй са професионалягите в отбора без които щях да съм загубен Те ги:Боби - Алфист и Фиат-аджия пък с ква тениска ходи на работа http://imageshack.us/photo/my-images/109/bravo5.jpg/И Джурата да ................. http://imageshack.us/photo/my-images/685/bravo3e.jpg/
      ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

Главата нещо не е ли пилнахте.... поне на 11:1 ? Също мисля, че един турбо колектор много добре ще дойде на този 2.* мотор. Ти ще кажеш вече дали турбо колектора е някъв ъпгрейд на атмосферния мотор или с него ще е по-зле... доста пъти съм се чудил ама нямам отговор на въпроса
        Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
        Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Коментар

DJ_STIVAN написа:
          Главата нещо не е ли пилнахте.... поне на 11:1 ? Също мисля, че един турбо колектор много добре ще дойде на този 2.* мотор. Ти ще кажеш вече дали турбо колектора е някъв ъпгрейд на атмосферния мотор или с него ще е по-зле... доста пъти съм се чудил ама нямам отговор на въпроса
          Главата е с 0,4 мм. по-ниска, а турбо колектор да не Ви се намира излишен? Смятам, че във "високите" ще е ъпгрейд и то сериозен и ми се ще да пробвам, ама, като неа Вие докъде стинахте

Коментар

Е как да няма турбо колектор! От известно време продавам полирания тръбен колектор от Бравото

Коментар

Мотора е събран, запецнахме на съединителя Търсим нещо да държи на поне 500нм и да не струва 3 бона като някой двудисков.
              Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Коментар

kaci написа:
                Е как да няма турбо колектор! От известно време продавам полирания тръбен колектор от Бравото
                Забравих да уточня,че говоря за всмукателния колектор.

Коментар

DJ_STIVAN написа:
                  kaci написа:
                  Баш за него говоря и аз, колегата КасI не се ориентира нещо... ама иначе въпроса ми е към всички-някой ако му се намира такъв пет цилиндров , всмукателен - турбо колектор да свирка Иначе току що се прибираме с Боби от сервиза му и малко само адреналин и сили не ни достигнаха да възпламеним....Останаха дреболии.... живот и здраве утре вечер, ако остане време да поработим ще палим

Коментар

kaci написа:
                    Колко бре, че тука един ме пита за нещо такова?
                    Alfa 156 2.0 TS
                    Alfa 156 20VTurbo
                    Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                    Locost TF1 3.0V6

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                      kaci написа:
                      Колко бре, че тука един ме пита за нещо такова?
                      Имаш ЛС.
                      2000 20v turbo написа:
                      DJ_STIVAN написа:
                      kaci написа:
                      Баш за него говоря и аз, колегата КасI не се ориентира нещо... ама иначе въпроса ми е към всички-някой ако му се намира такъв пет цилиндров , всмукателен - турбо колектор да свирка Иначе току що се прибираме с Боби от сервиза му и малко само адреналин и сили не ни достигнаха да възпламеним....Останаха дреболии.... живот и здраве утре вечер, ако остане време да поработим ще палим
                      Срамммм :D Не знам колко ви е спешен този колектор! Имам един който започнах да полирам, ама не остава време. Може да го видите в темата за Бравото. Другия вариант е да ви купя колектор от Англия, ама човека от който пазарувам е почивка до 01.09. Чакам да ми изпрати някои части и може да се включите и вие. Търсите и двете части на колектора или.....

Коментар

2000 20v turbo написа:
                        DJ_STIVAN написа:
                        kaci написа:
                        Тъй ли,аз пък смятам утре следобед да съм в Попово и мои да присъствам на събитието :D хем да ва надзиравам
                        Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

DJ_STIVAN написа:
                          Мотора е събран, запецнахме на съединителя Търсим нещо да държи на поне 500нм и да не струва 3 бона като някой двудисков.
                          има вариант с две диафрагми на притискателя, има и рейсингов двудисков съединител със сменяеми металокерамични плочки, който хич не е 3 бона, а по-скоро наполовина Обаче и маховика се подлага на голяма преработка, почти наполовина олеква После и баланс трябва.
                          sigpic
                          Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
                          475HP 11,5/1,9/191
                          YouTube

Коментар

ici написа:
                            DJ_STIVAN написа:
                            има вариант с две диафрагми на притискателя, има и рейсингов двудисков съединител със сменяеми металокерамични плочки, който хич не е 3 бона, а по-скоро наполовина Обаче и маховика се подлага на голяма преработка, почти наполовина олеква После и баланс трябва.
                            Знам за усилването... по-скоро търихме някакъв комплект с керамика, който да държи здраво колкото с двойната диафрагма... ама мисля че тези на пазара освен Helix които са няма да устистак. А Helix-a не ни е по-джоба. В крайна сметка ще се мине на двойно усилен притескател и 6 лъчева керамика. И без това колата ще е само на предно и по - вероятно е гумите да не устискат

Коментар

ivanko_rs написа:
                              2000 20v turbo написа:
                              DJ_STIVAN написа:
                              kaci написа:
                              Тъй ли,аз пък смятам утре следобед да съм в Попово и мои да присъствам на събитието :D хем да ва надзиравам
                              Късметлия тоз Иван бре Появи се в Поповската итал-"Мека" и запалихме. Мноу гот заработи, ама Ванко присъства само на първоначалните няколко старта докато обезвъздушим охладителната система. Ванка, като ме изоставихте отсраних нестабилната работа на ниски обороти.... Някой малоумник на няколко места е пробил резонаторната кутия и е вързал със свински опашки разни неща за нея Таз кола докато я подкараме - изненада след изненада ...... Просто не знам къв дивак тряббва да си, за да го напрайш това "гЕфекта" от пробитата резонанорна кутия е, че след дебитомера в колектора пстъпва и неизмерен от дебитомера въздух от отвори по 4 и 8 м.м. Отстраних кутията, затапих отвора и в интейка и ..... всичко заспа Пей си, както се полага на такъвий подновен и посъживен матор Утре живот и здраве ще сменя и предните носачи и лявата главина и ще се повозим... Междувременно собственика имаше възможносттта да чуе /телекомуникационно/ първите глътки въздух на новото бебче ....Утре ще "Идат още снимки"

Коментар

Карам вече Има още за доизкусуряване - губи се и се връща,когато си поиска некой от цилиндрите Утре - диагностика или боб ще му хвърля нещо че да видим ква е раотата

Коментар

Working...
                                X