Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фарове от Marea на Brava - читави ли са евтинджосите?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kazan написа:
    В крайна сметка не разбрах може ли въпросния комплект от сайта да се внедри на мястото на стария рефлектор с лупата. Ако някой има идея и е разглобявал фар да сподели за любопитните като мен.
    Аз съм се ровил няколко пъти в няколк офара, даже имам части от 4 фара вкъщи и 4 лупи за продан :DМоже да се вгради друга лупа без много проблеми.Конзолата вътре е направена доста удобно за модване.Сега си чакам ксеноновите ламБи и като пристигнат смятам да махна рефлектора на дългите и да си хакна по една лупа с биксенонова ламБа да видим как ще свети с по 2 лупи на фар.Затруднявам се с избора на лупа (от каква марка автомобил да е)Помеждудругото съм задействал проекта с лупи в халогените.Заигравам се понеже минавам 80 км на ден 40 от които на тъмно.Ако те интересува нещо друго с което мога да съм полезен, питай на ЛС за да не спамим темата на колегата.

Коментар

Колега , ако ги взимаш за визията да стоят много добре , но ако ги взимаш с намерение да сложиш ксенон и си мислиш че ще свети повече от оригиналния ти фар без луша ... бъркаш.Имам съсед с браво сложи от мареа с лупа ксенона замря и на реглаж ходи и на кво ли не с лупата свети по малко.Успех с фаровете
      Fiat Punto GT

Коментар

и аз имам мареа с лупи и да ви кажа какво ли не пробвах изчистих фаровете , сложих ксенон и все така си нямам къси свети на 3-4м пред колата вечер всички дупки са мои.махнах машинките за ел регулиране и ги настроих по стария начин на 8м от една стена линията я направих на 0.50м височина и сега си свети добре но несъм слагал машинките а сложих черен силикон защото като сложа машинките и фаровете се смъкват пак.сега е много добре поне виждам като хората
        не си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате

Коментар

sen7ineL написа:
          Колега , ако ги взимаш за визията да стоят много добре , но ако ги взимаш с намерение да сложиш ксенон и си мислиш че ще свети повече от оригиналния ти фар без луша ... бъркаш.Имам съсед с браво сложи от мареа с лупа ксенона замря и на реглаж ходи и на кво ли не с лупата свети по малко.Успех с фаровете
          Не смятам да бучна две лупи и да се надявам.Както казах имам части от фарове и смятам да пробвам доста неща и ако накрая се окаже че с наличните материали не мога да извадя повече светлина ще си набавя лупи за дълги от някакъв по-нов автомобил.Ще се чуе ако се започне нещо.Иначе храня големи надежди за лупите в халогените... ще видим с ксенон как ще е.С Nightbraker светят убийствено...Едит: Написах горното понеже помислих че ми казваш да не махам рефлектора на дългите и да слагам лупа.Сега като препрочетох май искаш да кажеш да не си сменям рефлекторния фар с фар от мареа с лупа :DТова вече съм го направил а относно кое свети повече не смятам да обсъждаме... всеки да си преценя за себеси.Оценям съвета ти и ти благодаря, колега.
          Irfan написа:
          и аз имам мареа с лупи и да ви кажа какво ли не пробвах изчистих фаровете , сложих ксенон и все така си нямам къси свети на 3-4м пред колата вечер всички дупки са мои.махнах машинките за ел регулиране и ги настроих по стария начин на 8м от една стена линията я направих на 0.50м височина и сега си свети добре но несъм слагал машинките а сложих черен силикон защото като сложа машинките и фаровете се смъкват пак.сега е много добре поне виждам като хората
          Странно... или пропускаш важна стъпка в рециклирането или имаш високи изисквания... според мен е първото.Ако не си го сторил вече те съветвам да прегледаш темите за фарове и да действаш "по книга" и ти гарантирам че ще останеш доволен.

Коментар

Нп. колега , а за Nightbreaker и аз иам приятел които е с тях и наистина светят убийствено. Тук си много прав , а като почнеш модефицирането пускай снимки да ти се възхищавам на работата.Мерси
            Fiat Punto GT

Коментар

Working...
            X