kazan написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фарове от Marea на Brava - читави ли са евтинджосите?
Collapse
X
-
lithrone
-
Колега , ако ги взимаш за визията да стоят много добре , но ако ги взимаш с намерение да сложиш ксенон и си мислиш че ще свети повече от оригиналния ти фар без луша ... бъркаш.Имам съсед с браво сложи от мареа с лупа ксенона замря и на реглаж ходи и на кво ли не с лупата свети по малко.Успех с фароветеFiat Punto GT
Коментар
-
и аз имам мареа с лупи и да ви кажа какво ли не пробвах изчистих фаровете , сложих ксенон и все така си нямам къси свети на 3-4м пред колата вечер всички дупки са мои.махнах машинките за ел регулиране и ги настроих по стария начин на 8м от една стена линията я направих на 0.50м височина и сега си свети добре но несъм слагал машинките а сложих черен силикон защото като сложа машинките и фаровете се смъкват пак.сега е много добре поне виждам като хоратане си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
Коментар
-
lithrone
sen7ineL написа:Колега , ако ги взимаш за визията да стоят много добре , но ако ги взимаш с намерение да сложиш ксенон и си мислиш че ще свети повече от оригиналния ти фар без луша ... бъркаш.Имам съсед с браво сложи от мареа с лупа ксенона замря и на реглаж ходи и на кво ли не с лупата свети по малко.Успех с фароветеIrfan написа:и аз имам мареа с лупи и да ви кажа какво ли не пробвах изчистих фаровете , сложих ксенон и все така си нямам къси свети на 3-4м пред колата вечер всички дупки са мои.махнах машинките за ел регулиране и ги настроих по стария начин на 8м от една стена линията я направих на 0.50м височина и сега си свети добре но несъм слагал машинките а сложих черен силикон защото като сложа машинките и фаровете се смъкват пак.сега е много добре поне виждам като хората
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар