Колеги, решил съм да слагам фарове от Marea на моята Brava и ме интересува:1. Достатъчно читави ли са Melchioni (aко така се пише) или Depot? Ясно е, че Valeo са доста по-добър избор, но все пак 500-600 лева за два фара ми се виждат малко множко... Въпросът е дали след година евтинджосите няма да започнат да кондензират влага и да стане гнусна работа2. Разумно ли е да купя директно лупа биксенон и да взема стари фарове от Marea, но за оригинално вграждане.http://luxima.bg/H1-Bi-Xenon-Projectors.htmlЗнам, че инвестицията си е доста голяма, но аз така и така не мога да се похваля с много добро зрение, така че за мен си заслужава. Благодаря ви предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фарове от Marea на Brava - читави ли са евтинджосите?
Collapse
X
-
Е защо 500-600 лв , при италиянеца са 70-80 лв за двата и винаги са маркови ,миналата зима (2009-2010) си купих два Валео от там за 70 лева. Предните ми бяха Депот нови за 90лв/бр. с лупи и си светиха Ок , докато ги счупих , така че за мен разлика в светенето няма , само дето втората употреба трябва да ги поразглобиш , раздвижиш , че да могат после да се регулират , но пък са по евтини определено.
Коментар
-
lithrone
nightsurfer написа:Е защо 500-600 лв , при италиянеца са 70-80 лв за двата и винаги са маркови ,миналата зима (2009-2010) си купих два Валео от там за 70 лева. Предните ми бяха Депот нови за 90лв/бр. с лупи и си светиха Ок , докато ги счупих , така че за мен разлика в светенето няма , само дето втората употреба трябва да ги поразглобиш , раздвижиш , че да могат после да се регулират , но пък са по евтини определено.
Коментар
-
Re: Фарове от Marea на Brava - читави ли са евтинджосите?
Peshev написа:Колеги, решил съм да слагам фарове от Marea на моята Brava и ме интересува:1. 2. Разумно ли е да купя директно лупа биксенон и да взема стари фарове от Marea, но за оригинално вграждане.http://luxima.bg/H1-Bi-Xenon-Projectors.html
Коментар
-
Идеята ми е дали евтините фарове са подходящи за ксенон, защото съм чувал, че не препоръчват изобщо да се вгражда при тях...Иначе Valeo ново е 500-600 лв. (два фара), за старо изобщо не съм проверявал. Сегашните ми фарове са в добро състояние, тя моята кола е на доста малко километри, но въпреки това светят зле.Wer zu spaet kommt, den bestraft das Leben...
---
Fiat Brava 1,2 16V SX
Коментар
-
lithrone
Peshev написа:Идеята ми е дали евтините фарове са подходящи за ксенон, защото съм чувал, че не препоръчват изобщо да се вгражда при тях...Иначе Valeo ново е 500-600 лв. (два фара), за старо изобщо не съм проверявал. Сегашните ми фарове са в добро състояние, тя моята кола е на доста малко километри, но въпреки това светят зле.
Коментар
-
Stefanaki написа:Два фара Valeo с лупа и ел. моторче при Италианеца са 120лв.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар