Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пълна промяна На едно Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Voduu написа:
    Значи гредичките са от стериопор залепени първо с PVC лепило и после китнъти с влакнестия кит има нишки после пак кит и още един слои така после ще завърша с кита за пласт маса
    значи ще ги загубиш някъде гаранция... :D отиди на пвц заварка да ти го направят ще ти вземат 5лв за двете и ще стане в пъти по здраво.това е моя съвет не си длъжен да ме слушаш.Колкото и кит да слагаш и какъвто и да е тои,ще се спука при самата снадка на гредичките с бронята.
    Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
    KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
    Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

+ 1, че ще ги загубиш.Направи ги както трябва, за да не съжаляваш после за положения труд и средства, за боя и вс. останало.

Коментар

Колега какво стана някво развитие има ли с проекта или?
        Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Да :D напредвам само дето не съм снимал и качвал снимки задната броня я приправих с кит за пласт маса на предната направи споилер днес ще снимам и ще кача снимки

Коментар

ето и снимките! поиграх си също и с тръбите за филтъра развали ми се уреда които отчита бензин не ми отчита! добавката на предната броня е от друга предна броня на Фиат Браво отгоре положих монтажна пяна и сега влакната. предната броня има още доста работа но ще стане
            Прикачени файлове

Коментар

БРАВО!Един съвет:оставяи стъкломата с по-голяма дължина толкова че да може да го подлепиш и отгоре и отдолу.Сложи бронята изправена с регистрационния номер към теб,като напоиш със смола мата ще си хване формата.Ако можеш да свържеш и добавката която си направил с гредичките и да подлепиш и тях да стане като едно цяло ще е един път.Aко имаш някакви въпроси ще се радвам да помогна!

Коментар

покажи ми някои снимки на твоето браво

Коментар

Аз лично не долавям логиката от тези снимки колега дай малко повече тая загадъчната снимчица на задната броня .. дай да видим повече. И един въпрос на тази снимка това ПВЦ тръба ли е или на мен така ми се струва

Коментар

Racer GT написа:
                    БРАВО!Един съвет:оставяи стъкломата с по-голяма дължина толкова че да може да го подлепиш и отгоре и отдолу.Сложи бронята изправена с регистрационния номер към теб,като напоиш със смола мата ще си хване формата.Ако можеш да свържеш и добавката която си направил с гредичките и да подлепиш и тях да стане като едно цяло ще е един път.Aко имаш някакви въпроси ще се радвам да помогна!
                    Проблем ли е когато "арматурата" е на парчета, както в случая?Ако не е, значи можем да ползваме всички останали изрезки.При малките детайли работя предимно с парчета (карбон) понеже имам изрезки и остатъци, а и цената му не е никак ниска.Там нямам проблеми, но за брония...

Коментар

Да ПВЦ замених гумения с това и резултата е старашен звук вади

Коментар

lithrone написа:
                        Racer GT написа:
                        Проблем ли е когато "арматурата" е на парчета, както в случая?Ако не е, значи можем да ползваме всички останали изрезки.При малките детайли работя предимно с парчета (карбон) понеже имам изрезки и остатъци, а и цената му не е никак ниска.Там нямам проблеми, но за брония...
                        Нещо не мога да схвана обясни ми по добре

Коментар

Доста работа имаш по колата,днес я видях в сливен.Ще заприлича на нещо ама много кит има братче....Помисли за джанти че тея 14ки с тасове....

Коментар

Working...
                          X