Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пълна промяна На едно Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

durex_a написа:
    Аааааааааааааааман бе големи разбирачи сте в тоя форум бе който квото и да направи вие все сте не доволни ?! Не мога да разберъ кво трябва да направи човек че да има повече положителни от колкото отрицателни постове зар аботата му, кой колкото може с какъвто бюджет разполага каквото му харесва това прави "ТИ" като можеш повече направи го и го покажи !!! Тогава ела тук и кажи че това е грозно
    Е от какво да сме доволни, я погледни снимките на горката кола..... Като пускаш тема във форума нали идеята е да се коментира това, което си направил. Нормално е да има както положителни, така и отрицателни мнения. А като си се из**ал върху колата си, естествено че негативните ще са повече... Да ме извинява колегата ако съм го засегнал нещо, но единственото хубаво в целия му проект поне за мен, е ентусиазма му.
    ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
    Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
    Jet Black E46 M3

Коментар

injekciona написа:
      durex_a написа:
      Аааааааааааааааман бе големи разбирачи сте в тоя форум бе който квото и да направи вие все сте не доволни ?! Не мога да разберъ кво трябва да направи човек че да има повече положителни от колкото отрицателни постове зар аботата му, кой колкото може с какъвто бюджет разполага каквото му харесва това прави "ТИ" като можеш повече направи го и го покажи !!! Тогава ела тук и кажи че това е грозно
      Е от какво да сме доволни, я погледни снимките на горката кола..... Като пускаш тема във форума нали идеята е да се коментира това, което си направил. Нормално е да има както положителни, така и отрицателни мнения. А като си се из**ал върху колата си, естествено че негативните ще са повече... Да ме извинява колегата ако съм го засегнал нещо, но единственото хубаво в целия му проект поне за мен, е ентусиазма му.
      Точно заради такива писимисти като вас спрях да си пиша в темата за моят проект !!! Предпочитам да си го правя и да не показвам на СУЛЮ И ПУЛЮ и на всичкото от горе да съм критикуван щото съм искал да направя нещо по автомобила си ! Всеки има право на опит това че не се е получило с тая кола или с тоя опит нищо не означава нали ?

Коментар

durex_a написа:
        injekciona написа:
        durex_a написа:
        Точно заради такива писимисти като вас спрях да си пиша в темата за моят проект !!! Предпочитам да си го правя и да не показвам на СУЛЮ И ПУЛЮ и на всичкото от горе да съм критикуван щото съм искал да направя нещо по автомобила си ! Всеки има право на опит това че не се е получило с тая кола или с тоя опит нищо не означава нали ?
        Тази и твоята кола са шок и ужасТ.А за да получиш положителна оценка трябва да си направил нещо хубаво.Излищно е да казвам, че не държа никой да споделя мнението ми.

Коментар

durex_a написа:
          injekciona написа:
          durex_a написа:
          Това, че на някои не им харесва тунинг тип "Илиенци", не значи че сме песимисти.... Просто има неща, които ако нямаш средства и умения най-вече, по-добре да не ги правиш, защото резултатите обикновено са трагични. На теб като не ти харесва мнението на "СУЛЮ И ПУЛЮ" за какво изобщо си си пускал тема? На дали някой те е критикувал с лоши чувства. Много са ми странни някои хора, направили някакъв тЮнинг от магазина за левче, пускат тема и някой като изкаже негативно мнение и.... Не е ли по-добре да чуеш мнението на другите и да направиш нещо стилно, а не цирк на колела?? Прегледах темата на проекта ти и ще се въздържа от коментар, щом искаш да слушаш само позитивни работи...
          ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
          Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
          Jet Black E46 M3

Коментар

Не се карайте, истината е, че за да стане добре някоя кола, няма смисъл да се почва без финанси. Макар, че някои индивиди и да ги акат парите пак нямат вкус и преправят хубавото в лошо
            Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
            Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
            Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

Все пак Бравото още не е готово!И най-стилната биячка в процеса на правене изглежда по подобен начин,нека видим крайния резултат пък тогава ще коментираме.
              FIAT Bravo GT 1.6 16V 1999 - Pandora's Box
              Единствено в България "селянин" е обидна дума.

Коментар

Радвам се че има изказвания негативизма не ми влияе аз съм непукис . Но да погледнем колко коли има започнати и изглеждат така китосани тип далматинци. АЗ не плащам на маистори щото свестни такива няма или са малко. Когато художника започне да рисува виждаме само бял лист после някаква цапъница и краен резултат така е и с колити Но нали все пак трябва някъде да си чешим езиците да завиждаме на хората ентусиасти като се мъчим да ги унижим прикриваики своята некадърност. Като наливаме пари при маистори и после казваме че не са го направили както трябва-Така аз обвинявам само себеси за грешките и ги оправям

Коментар

injekciona написа:
                  durex_a написа:
                  ...Точно заради такива писимисти като вас спрях да си пиша в темата за моят проект !!!
                  Това, че на някои не им харесва тунинг тип "Илиенци", не значи че сме песимисти...
                  Писимисти ве!... Пиши го както си е правилно, я как хубаво звучи, като го прочетох на глас и котарака веднага дотича По мое мнение създателя на браво се е погрижил достатъчно колата да изглежда прекрасна и е модел, който не носи на тунинг. В повечето случаи тунинг по браво сеща за каруците на братчедите. Много рядко се получава нещо и то с много пари. По проекта на колегата, ако иска, може да си сложи и оръдие танково отгоре, негова си работа, но подсветката на таблото по скромното ми мнение може би заслепява, да не му стори беля в някоя ситуация.
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

durex_a написа:
                    "ТИ" като можеш повече направи го и го покажи !!! Тогава ела тук и кажи че това е грозно
                    Voduu написа:
                    Но нали все пак трябва някъде да си чешим езиците да завиждаме на хората ентусиасти като се мъчим да ги унижим прикриваики своята некадърност.
                    По колата с която се занимавам има два пъти повече промени само по интериора от вашите взети заедно.Част от резултатите бяха постнати в тема преди известно време.Извинявам се и на двамави че не мога да кажа на черното-бяло.Дано започнете да изтегляте поуката от негативните мнения а не да тръгвате на нож стрещу тях.

Коментар

lithrone написа:
                      durex_a написа:
                      "ТИ" като можеш повече направи го и го покажи !!! Тогава ела тук и кажи че това е грозно
                      Voduu написа:
                      Но нали все пак трябва някъде да си чешим езиците да завиждаме на хората ентусиасти като се мъчим да ги унижим прикриваики своята некадърност.
                      По колата с която се занимавам има два пъти повече промени само по интериора от вашите взети заедно.Част от резултатите бяха постнати в тема преди известно време.Извинявам се и на двамави че не мога да кажа на черното-бяло.Дано започнете да изтегляте поуката от негативните мнения а не да тръгвате на нож стрещу тях.
                      Тя пък твоята щото станала "ЧУДНА" чак ми иди да си подстрижа мустака с лозарската ножица от кеф .аУ аУ напрау мии мИчтъ да ти го кажа тЪй по вашенски /шопски/ ако ма рИзираш ?

Коментар

durex_a написа:
                        Тя пък твоята щото станала "ЧУДНА" чак ми иди да си подстрижа мустака с лозарската ножица от кеф .аУ аУ напрау мии мИчтъ да ти го кажа тЪй по вашенски /шопски/ ако ма рИзираш ?
                        От Пловдив съм. Последното нещо ще е да тръгна да си меря каквото и да е с когото и да е... просто отбелязах че и аз съм направил не по-малко от вас като количество.Иначе не бих си дал мнението. Останете със здраве, колеги!

Коментар

lithrone написа:

Коментар

Voduu качи още снимки някви по-подробни да видим хубаво,че тия са много кофти
                            FIAT Bravo Club Plovdiv
                            Con Asistencia di Veloce

Коментар

Сега разбирам защо на Италфеста алфите бяха повече. Явно нии можем само да се оплюваме. И според мен хорицата са си сплотени. А сигурно и тая година ще са още по-малко. Тия дни ще кача още малко снимки да има тема на раздори то това можем само да правим

Коментар

Не е късно да я промениш до неузнаваемост....успех!
                                FIAT Punto 1.6 GOLF`S KILLER
                                FIAT Bravo 1.6 16v моят домашен любимец
                                LANCIA Ypsilon Elefantino blu
                                http://fiat-bravo.oneinform.com/teh.html
                                http://automedia.investor.bg/catalog.../cartech_4479/

Коментар

Working...
                                X