durex_a написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пълна промяна На едно Браво
Collapse
X
-
-
injekciona написа:durex_a написа:Аааааааааааааааман бе големи разбирачи сте в тоя форум бе който квото и да направи вие все сте не доволни ?! Не мога да разберъ кво трябва да направи човек че да има повече положителни от колкото отрицателни постове зар аботата му, кой колкото може с какъвто бюджет разполага каквото му харесва това прави "ТИ" като можеш повече направи го и го покажи !!! Тогава ела тук и кажи че това е грозно
Коментар
-
lithrone
durex_a написа:injekciona написа:durex_a написа:Аааааааааааааааман бе големи разбирачи сте в тоя форум бе който квото и да направи вие все сте не доволни ?! Не мога да разберъ кво трябва да направи човек че да има повече положителни от колкото отрицателни постове зар аботата му, кой колкото може с какъвто бюджет разполага каквото му харесва това прави "ТИ" като можеш повече направи го и го покажи !!! Тогава ела тук и кажи че това е грозно
Коментар
-
durex_a написа:injekciona написа:durex_a написа:Аааааааааааааааман бе големи разбирачи сте в тоя форум бе който квото и да направи вие все сте не доволни ?! Не мога да разберъ кво трябва да направи човек че да има повече положителни от колкото отрицателни постове зар аботата му, кой колкото може с какъвто бюджет разполага каквото му харесва това прави "ТИ" като можеш повече направи го и го покажи !!! Тогава ела тук и кажи че това е грозно
Коментар
-
Радвам се че има изказвания негативизма не ми влияе аз съм непукис . Но да погледнем колко коли има започнати и изглеждат така китосани тип далматинци. АЗ не плащам на маистори щото свестни такива няма или са малко. Когато художника започне да рисува виждаме само бял лист после някаква цапъница и краен резултат така е и с колити Но нали все пак трябва някъде да си чешим езиците да завиждаме на хората ентусиасти като се мъчим да ги унижим прикриваики своята некадърност. Като наливаме пари при маистори и после казваме че не са го направили както трябва-Така аз обвинявам само себеси за грешките и ги оправям
Коментар
-
injekciona написа:durex_a написа:...Точно заради такива писимисти като вас спрях да си пиша в темата за моят проект !!!Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
lithrone
durex_a написа:"ТИ" като можеш повече направи го и го покажи !!! Тогава ела тук и кажи че това е грозноVoduu написа:Но нали все пак трябва някъде да си чешим езиците да завиждаме на хората ентусиасти като се мъчим да ги унижим прикриваики своята некадърност.
Коментар
-
lithrone написа:durex_a написа:"ТИ" като можеш повече направи го и го покажи !!! Тогава ела тук и кажи че това е грозноVoduu написа:Но нали все пак трябва някъде да си чешим езиците да завиждаме на хората ентусиасти като се мъчим да ги унижим прикриваики своята некадърност.
Коментар
-
lithrone
durex_a написа:Тя пък твоята щото станала "ЧУДНА" чак ми иди да си подстрижа мустака с лозарската ножица от кеф .аУ аУ напрау мии мИчтъ да ти го кажа тЪй по вашенски /шопски/ ако ма рИзираш ?
Коментар
-
lithrone написа:По колата с която се занимавам има два пъти повече промени само по интериора от вашите взети заедно.Част от резултатите бяха постнати в тема преди известно време.Извинявам се и на двамави че не мога да кажа на черното-бяло.Дано започнете да изтегляте поуката от негативните мнения а не да тръгвате на нож стрещу тях.
Коментар
-
Не е късно да я промениш до неузнаваемост....успех!FIAT Punto 1.6 GOLF`S KILLER
FIAT Bravo 1.6 16v моят домашен любимец
LANCIA Ypsilon Elefantino blu
http://fiat-bravo.oneinform.com/teh.html
http://automedia.investor.bg/catalog.../cartech_4479/
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар