Здрвеите реши и аз да споделя идеите които осавършенствам по моито браво. Направил съм доста промени, брони, прагове ,и малко по двигатела но не е кои знаи ко :D решил сим да има още много други изменения но всичко с времето и с пари естествено
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пълна промяна На едно Браво
Collapse
X
-
Задната броня защо не я разшириш в долния край, така като се свива надолу прави колата като скакалец. Предната можеше да е по-изчистена(тези малки прорези нещо не ми допадат). Задния капак добре, предния и той(би трябвало да смуче филтъра по хладен въздух от там) Ама въздушните ти пътища след филтъра са mamma mia(не мога да го разпозная този матриал)- сложи нещо по истинско и лъсни двигателя че много прашен. За вътре.... въпрос на вкус и финанси както казваш.... но трябва да довършиш вратата с някоя пяна и кит или смола и кит и да тапицираш след това, че така с тоя гол ринг е грозно. Какво ти грее ръцете зимата като си махнал насочването на духалките заради тая мрежа?Понагласи нещата, боядисай и качи пак снимки да видим готовия продуктFiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
Задната броня защо не я разшириш в долния край, така като се свива надолу прави колата като скакалец. Предната можеше да е по-изчистена(тези малки прорези нещо не ми допадат). Задния капак добре, предния и той(би трябвало да смуче филтъра по хладен въздух от там) Ама въздушните ти пътища след филтъра са mamma mia(не мога да го разпозная този матриал)- сложи нещо по истинско и лъсни двигателя че много прашен. За вътре.... въпрос на вкус и финанси както казваш.... но трябва да довършиш вратата с някоя пяна и кит или смола и кит и да тапицираш след това, че така с тоя гол ринг е грозно. Какво ти грее ръцете зимата като си махнал насочването на духалките заради тая мрежа?Понагласи нещата, боядисай и качи пак снимки да видим готовия продуктFiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
Според мен е добре.В момента в незавършен вид,наистина не изглежда кой знае какво,но като се доизкосурят нещата мисля,че ще стане красива.Желание имаш щом си зе захванал,но на всички ни е ясно че всичко се върти около парите.Пожелавам ти успех и безпрепятствено завършване на колата.Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
lithrone
injekciona написа:Моето мнение е, че си съсипал колата.
Коментар
-
Аааааааааааааааман бе големи разбирачи сте в тоя форум бе който квото и да направи вие все сте не доволни ?! Не мога да разберъ кво трябва да направи човек че да има повече положителни от колкото отрицателни постове зар аботата му, кой колкото може с какъвто бюджет разполага каквото му харесва това прави "ТИ" като можеш повече направи го и го покажи !!! Тогава ела тук и кажи че това е грозно
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар