Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пълна промяна На едно Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пълна промяна На едно Браво

Здрвеите реши и аз да споделя идеите които осавършенствам по моито браво. Направил съм доста промени, брони, прагове ,и малко по двигатела но не е кои знаи ко :D решил сим да има още много други изменения но всичко с времето и с пари естествено
    Прикачени файлове

Съжалявам че ще го кажа - съсипал си колата!

Коментар

И на мен не ми харесва!
      Ex: Alfa Romeo 156 1.8ТS
      Ex: Fiat Bravo 1.4 12V 80 к.с.

Коментар

Вссеки има мнение колата беше тук там чукната и в момемта я правя :D

Коментар

kaci написа:
          Съжалявам че ще го кажа - съсипал си колата!
          и аз мисля така
          фиат мареа 103 понита
          спринтер 122 понита
          пасат с 90 умрели понита

Коментар

Както казах Всеки има право на мнение и сам се занимавам с това нямам кои знаи колко време и Парите сега в тая Криза Са кът

Коментар

Задната броня защо не я разшириш в долния край, така като се свива надолу прави колата като скакалец. Предната можеше да е по-изчистена(тези малки прорези нещо не ми допадат). Задния капак добре, предния и той(би трябвало да смуче филтъра по хладен въздух от там) Ама въздушните ти пътища след филтъра са mamma mia(не мога да го разпозная този матриал)- сложи нещо по истинско и лъсни двигателя че много прашен. За вътре.... въпрос на вкус и финанси както казваш.... но трябва да довършиш вратата с някоя пяна и кит или смола и кит и да тапицираш след това, че така с тоя гол ринг е грозно. Какво ти грее ръцете зимата като си махнал насочването на духалките заради тая мрежа?Понагласи нещата, боядисай и качи пак снимки да видим готовия продукт
              Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
              Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
              Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

Задната броня защо не я разшириш в долния край, така като се свива надолу прави колата като скакалец. Предната можеше да е по-изчистена(тези малки прорези нещо не ми допадат). Задния капак добре, предния и той(би трябвало да смуче филтъра по хладен въздух от там) Ама въздушните ти пътища след филтъра са mamma mia(не мога да го разпозная този матриал)- сложи нещо по истинско и лъсни двигателя че много прашен. За вътре.... въпрос на вкус и финанси както казваш.... но трябва да довършиш вратата с някоя пяна и кит или смола и кит и да тапицираш след това, че така с тоя гол ринг е грозно. Какво ти грее ръцете зимата като си махнал насочването на духалките заради тая мрежа?Понагласи нещата, боядисай и качи пак снимки да видим готовия продукт
                Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
                Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
                Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

Наистина е пълна промяна!!!!!!! Не се обиждай колега, но трябва да помислиш върху по изчистени линии и детайли.
                  Fiat Bravo 1.6 16 103hp

Коментар

задната броня е с добавка от друга броня за вратите ще ги правя със смола предната броня ще е в напълно изчистен вид с някаква добавка

Коментар

имаш идеи ама поработи върху съчетанието на цветовете...тва лилаво най-вече
                      FIAT Bravo Club Plovdiv
                      Con Asistencia di Veloce

Коментар

Според мен е добре.В момента в незавършен вид,наистина не изглежда кой знае какво,но като се доизкосурят нещата мисля,че ще стане красива.Желание имаш щом си зе захванал,но на всички ни е ясно че всичко се върти около парите.Пожелавам ти успех и безпрепятствено завършване на колата.
                        Fiat Tipo
                        Corsa b комби !

Коментар

Моето мнение е, че си съсипал колата.
                          ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
                          Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
                          Jet Black E46 M3

Коментар

injekciona написа:
                            Моето мнение е, че си съсипал колата.
                            На мен пък ми харесва! Само имам една забележка... всъщност са две - липсват булани на таблото и бели потници с вертикални щампи FRANCE 98 на предните седалки. Tова Браво май го видях на италфеста... приличаше на кола от румънска морга...Иначе евала за ентусиазма и отделеното време!+ за страничните въздуховоди на предната брония.Изглеждат добре и на място.Ако се китоса и боядиса като хората, точно тази част от колата, сама по себеси ще изглежда отлично.Даже смятам да направя подобни на моята барачка като се стопли.

Коментар

Аааааааааааааааман бе големи разбирачи сте в тоя форум бе който квото и да направи вие все сте не доволни ?! Не мога да разберъ кво трябва да направи човек че да има повече положителни от колкото отрицателни постове зар аботата му, кой колкото може с какъвто бюджет разполага каквото му харесва това прави "ТИ" като можеш повече направи го и го покажи !!! Тогава ела тук и кажи че това е грозно

Коментар

Working...
                              X