Имам въпрос за фиат уно 1.4ми 1995г. по двигателя какво да пипна зада вдигна мощноста ???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да вдигна мощноста на колата-ми ?
Collapse
X
-
nedialk00
-
Ами при мен се вдигна днес след монтиране на водородната клетка, за която писах в другата тема... А освен това и икономийка на гориво.. какво му трябва повече на човек?Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
А, да не забравиш да си смениш и скоростната кутия защото трябва да прехвърля по-голямата мощност към колелата.По желание може да си усилиш и спирачките защото колата става много мощна и трябват добри спирачки.Огледай окачването дали ще може да издържи на увеличеното натоварване при подобреното ускоряване, например при изпреварване.Bravo 1.6 / 16
Коментар
-
Re: Как да вдигна мощноста на колата-ми ?
aleks_9671 написа:Имам въпрос за фиат уно 1.4ми 1995г. по двигателя какво да пипна зада вдигна мощноста ???Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
aleks_9671 написа:аа каква е разликата от потопяема и външна помпа защото сега съм със вуншна, беше с потопяема ноо сии замина ии ако е по добре потопяема да купа потопяема . зех външна на БОШ бая силна за 5сек. изпразва 20Л.Fiat Tipo 1,4i.e. LPG машина ДзВеРъ ахахаххааххаха
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар