Ама не си поплюваш Сериозно си го разкостил купето! Дано върви без проблеми и да свалят цената на бензина че с тоя разход трябва да си отвориш и бензиностанция
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Страхотна кола, честито! Ако лампата за еърбега не спре да ти свети след като го включиш с ключа, то е най-добре да идеш да ти изчистят грешката от компютъра (тая лампа свети като свалиш акомулатора/или падне заряда му и след това го сложиш). Дано след ремонта зверчето те радва много
FIAT BRAVO SX 1.6 16V '96 ex...
FIAT Doblo Cargo 1.9 JTD
Alfa Romeo 147 1.9 JTD '01 now
Мотора вече е измит и готов за качване. Останаха петна по водната рампа и блока, но нямат чистене! Колектора беше яко сцепен точно в тези зони и огъня си е казал своето. Еърбега ще го включа към четец когато всичко е готово и най вероятно ще се окаже че лампата свети заради изключеното положение на ключето за пасажерския еърбег. За мое учудване(най вероятно и за ваше) атмосферния петак ми харчеше с няколко литра бензин повече отколкото турбомотора! Нямам нищо против скъпия бензин, стига това наистина да ми осигури празни пътища.Вече нямам търпение да го подкарам това Купе!
Е кажи какви с абили проблемите, какво си правил , как , колко ти е излязло ... иначе за какво е тоя форум ... със снимки в нета е пълно. Иначе, браво за мерака. За отрицателно време си я изправил на крака.
Е кажи какви с абили проблемите, какво си правил , как , колко ти е излязло ... иначе за какво е тоя форум ... със снимки в нета е пълно. Иначе, браво за мерака. За отрицателно време си я изправил на крака.
Повечето отговори които търсиш са на втора страница! Снимки на ремонта правя и слагам винаги, защото се оказва че те най-много помагат! И Купето още е с "протези" :D
Ама не си поплюваш Сериозно си го разкостил купето! Дано върви без проблеми и да свалят цената на бензина че с тоя разход трябва да си отвориш и бензиностанция
Колега, тая кола гори по задръстванията 12-13 бензин на 100... мисля,че повечто 2.0 атмосферки са с подобен разход, да не кажа и повече. Да не говорим,че колегата ако стъпи на магистралата с тая 6-та мое да падне на 7 сигорно
Колега, тая кола гори по задръстванията 12-13 бензин на 100... мисля,че повечто 2.0 атмосферки са с подобен разход, да не кажа и повече. Да не говорим,че колегата ако стъпи на магистралата с тая 6-та мое да падне на 7 сигорно
стиван то тва кара ли се бавно ..тва купе .. и то по магистралата Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
Не съм сигурен, но май му даваха към 14-15 градско на тази модификация.Мога да го сравня с 2.0 турбо V6 при алфа ромео, който го слагаха на ГТВ и беше 205 коня и му дават 17-18 градско, така, че наистина е икономичен за такъв тип двигател, но е абсурдно да му се сравнява разхода с атмосферни 2.0 двигатели.
ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.
Не съм сигурен, но май му даваха към 14-15 градско на тази модификация.Мога да го сравня с 2.0 турбо V6 при алфа ромео, който го слагаха на ГТВ и беше 205 коня и му дават 17-18 градско, така, че наистина е икономичен за такъв тип двигател, но е абсурдно да му се сравнява разхода с атмосферни 2.0 двигатели.
Бравото в атмосферния вариант ми гореше около и над 16/100. а с турбомотора разхода беше около 12/100. По книжка числата са различни.
Коментар