Тази лампа би трябвало да е нещо от сорта на:- не си изключил предния еърбег, не слагай детска седалка.
Не ми се вярва да е това! Ако е вярно, то тогава това ще свети винаги! По скоро логиката е обратна-да свети ако си изключил втория еърбег(поне така е било на всички коли които съм карал). Ще се чете книжката ама тя е на немски и .......
Не е от Купе, но трябва да е идентично:След запалване ако свети - значи еъра е изключен.При мен е встрани на таблото от пасажерската страна, има ключалка, с ключа на колата се активира/деактивира.Виж при теб как е.
В жабката има или е имало тапа и под нея е ключалката за ербега.
Благодаря за подсказването. Аз си мисля че там се намираше ключето за алармата! Утре ще проверя имам ли изобщо нещо във и зад жабката. Лошото е че колата е паркирана така че дясната врата няма отваряне. Задния капак се отвори с изключен акумулатор което означава че отварянето му е с жило.
Докато си обикалям по пътищата на страната по колата вече усилено се работи. Днес сутринта минах на инспекция :D Най вероятно оста на турбото е скъсана и маслото отива директно за изгаряне Виждал съм турбо с голям луфт, но чак такъв никога-над 10мм аксиален Открих и ключето за еърбега и това за алармата. Естествено има няколко снимки:
Коментар