Поздравления за свършената работа и хъса!!!П.П. Колега, а от къде пазаруваш в UK? От някой сайт ли?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Coupe LE 341 Вече е тук.
Collapse
X
-
Humppa
-
Humppa написа:Поздравления за свършената работа и хъса!!!Humppa написа:П.П. Колега, а от къде пазаруваш в UK? От някой сайт ли?
Коментар
-
Сутринта гледам че е паднал накрайника на гърнето! Грозна гледка. Май е дошло време за нови шумни гърнета :DОт няколко дни ми се струва че чувам яко чукане на "аванс" . Бензина е хубав и е малко вероятно да е от него. Колата харчи обидно малко и си мисля да опитам първо със смяна на дюзи, после с мерене налягането на бензина и най накрая с проверка за напрежението стигащо до бензиновата помпа.
Коментар
-
По време на днешния 4 часов работен ден открих нещо нередно докато сменях дюзите:Как се е откопчала скобата на "поничката" нямам никакво логично обяснение!Ако не беше гранде мизерия около нея, сигурно никога нямаше да забележа че там дреме проблем!След смяната на дюзите забелязаната разликата е единствено в леко подобрената динамика и чудесно изглеждащата горивна рампа.Преди:
След:
Отново чувам металното "цвърчене" и вече спокойно мога да се насоча към другите периферни компоненти.
Коментар
-
Цената за капачката е 50лв. Може да се направи след 10.10.2011г. Тази дата е и стартова за изработката на ринговете.Неръждаемата стомана отпадна като вариант поради високата си цена като суров материал.Ще опитам няколко вида дуралуминий и от най податливия към полировка ще бъдат изработени всички комплекти.
Коментар
-
Вчера си получих и новото задно гърне благодарение на ТЕЗИ хора. Изключително рядко хваля и съм доволен от българин (или българска ф-ма), но за конкретната фирма залагам името си че вършат работа! Ако някой иска нещо за доставка от Англия - те са хората(стига да знаете какво искате и да сте прочели условията им - така няма взаимно да си губите времето).На първата снимка може да видите как куриер олигофрен (най вероятно продукт от брак между брат и сестра) пише фамилията ми. Тъпото е че на долния лист името ми е написано правилно
Иначе измих и "полирах" гърнето което е от неръждаема полирана стомана, с 4 инчов накрайник
и е произведено от една от любимите ми фирми за изпускателни у-би.Утре (най вероятно) ще го видите и монтирано на колата.
Коментар
-
Гърнето вече е монтирано и изглежда много добре! Имах опасения че заради огромния накрайник ще се наруши симетрията отзад, но за щастие всичко ми изглежда добре!За монтажа му се разхождах чак до Дружба, но всеки изминат километър си струваше. Просто момчето работи без забележки! Ако някой иска негов телефон, нека драсне два реда!Прибирайки се в най големите задръствания обаче забелязах страшно пушене и огромни облаци син дим! Нямам обяснение на какво се дължат! Странното е че както се появиха, така и изчезнаха
Ако заради освободената генерация се е скапало турбото, просто не ми се мисли.
Коментар
-
Humppa
Да не би да са изгорели някакви консервационни масла и смазки вътре или отвън гърнето, а ти да се шашкаш?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар