Няма да съм с фиата обаче за съжаление, а ми се искаше поне 3-4 обиколки да му врътна......ще трябва сам да си влача алфата на колесара, че никой от сервиза не се наема да тегли кола на колесар, не знаели колко е разрешено и прочее, а на мен не ми пука особенно........иначе към 9 часа сме там цялата делегация......
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Coupe LE 341 Вече е тук.
Collapse
X
-
Днес пристигна новия съединител и комплекта предни и задни накладки (всичко за срамната сума от £ 170 доставени до офиса ми). Заради забавянето на куриерската фирма не можах да се дотътря до Калояново. Ще се събираме другадеОстава тази седмица да намеря и два стари носача които да рециклирам и всичко ще се сменя на един път.Чух че Ники (ФЕРАРИСТ) се е представил добре (макар и участвайки с Алфата :D )
Коментар
-
За стоков двг наистина не си заслужава луди пари за керамики и притискател.......Чесно казано имах огромно желание да сурна купето по пистата, но все още се боря с вибрации при над 150кмч, а те ще са най - големи баш когато имам зверско спиране, и чесно казано не ми се рискуваше.......днес почнах да сменям главините с 5х98......надявам се с другите джанти да е по добре.....Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Humppa
-
Humppa написа:Съжалявам за спама, но може ли да ми отговорите защо мъчите street коли на писта?Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Колега, оправи ли контролната светлина за еърбега, която ти светеше? Ако не си го оправил обърни внимание дали датчика за тежест на пасажерстата седалка е наред и дали неговите връзки не са някъде "оголени" ! Предполагам знаеш че се намира под седалката!Alfa Romeo 166 2,4 JTD
Porsche 944 S2
http://www.valmcrae.snimka.bg/
http://vbox7.com/user:val_mcrae
http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
Коментар
-
Още не съм се занимавал с еърбега. Едва преди два дни намерих ел. схеми за моделите след 98година. Без схеми не пипам нищо по жиците! При Купето няма "присъствен" сензор на никоя от седалките. Като има резултат ще пиша какво се е установило. Хубаво е че оправих проблема с постоянно въртящия вентилатор за купето (оказа се замърсен датчик за вътрешната температура) и лампата за четене вече се гаси! От вчера нещо и съединителя не приплъзва толкова!
Коментар
-
Колега, ще идваш ли на драга в Сепарева баня? На Калояново не можаме да се съберем.... може пък сега там да се видимАз мисля да участвам... едва ли имам някви шансове ама така за спорта ми се иска да се пусна. Ако и Ферариста дойде ще е супер.
Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM
Коментар
-
DJ_STIVAN написа:Колега, ще идваш ли на драга в Сепарева баня? На Калояново не можаме да се съберем.... може пък сега там да се видимМиналата година Бравото се скапа точно преди сбирката в Междене, тази година точно преди Калояново съединителя на Купето започна страшно да буксува и не посмях да тръгна с неизправна кола. Днес исках да съчетая командировката си до Велико Търново със среща с приятел. Да, ама не! Закъсах точно на една бензиностанция около Малиново. За "щастие" не бях с Купето, но неприятното чувство че не може да спазиш обещанието си и че си закъсал с нова и хубава кола, най-вероятно вече "винаги" ще ме съпровожда. Ако събера смелост и тръгна за Сапарева Баня(и стигна разбира се :D )ще ти се обадя да се видим.
DJ_STIVAN написа:Аз мисля да участвам... едва ли имам някви шансове ама така за спорта ми се иска да се пусна.DJ_STIVAN написа:Ако и Ферариста дойде ще е супер.
Коментар
-
kaci написа:DJ_STIVAN написа:Колега, ще идваш ли на драга в Сепарева баня? На Калояново не можаме да се съберем.... може пък сега там да се видимМиналата година Бравото се скапа точно преди сбирката в Междене, тази година точно преди Калояново съединителя на Купето започна страшно да буксува и не посмях да тръгна с неизправна кола. Днес исках да съчетая командировката си до Велико Търново със среща с приятел. Да, ама не! Закъсах точно на една бензиностанция около Малиново. За "щастие" не бях с Купето, но неприятното чувство че не може да спазиш обещанието си и че си закъсал с нова и хубава кола, най-вероятно вече "винаги" ще ме съпровожда. Ако събера смелост и тръгна за Сапарева Баня(и стигна разбира се :D )ще ти се обадя да се видим.
DJ_STIVAN написа:Аз мисля да участвам... едва ли имам някви шансове ама така за спорта ми се иска да се пусна.DJ_STIVAN написа:Ако и Ферариста дойде ще е супер.Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар