Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Coupe LE 341 Вече е тук.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Няма да съм с фиата обаче за съжаление, а ми се искаше поне 3-4 обиколки да му врътна......ще трябва сам да си влача алфата на колесара, че никой от сервиза не се наема да тегли кола на колесар, не знаели колко е разрешено и прочее, а на мен не ми пука особенно........иначе към 9 часа сме там цялата делегация......
    Alfa 156 2.0 TS
    Alfa 156 20VTurbo
    Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
    Locost TF1 3.0V6

Коментар

Днес пристигна новия съединител и комплекта предни и задни накладки (всичко за срамната сума от £ 170 доставени до офиса ми). Заради забавянето на куриерската фирма не можах да се дотътря до Калояново. Ще се събираме другаде Остава тази седмица да намеря и два стари носача които да рециклирам и всичко ще се сменя на един път.Чух че Ники (ФЕРАРИСТ) се е представил добре (макар и участвайки с Алфата :D )

Коментар

За стоков двг наистина не си заслужава луди пари за керамики и притискател.......Чесно казано имах огромно желание да сурна купето по пистата, но все още се боря с вибрации при над 150кмч, а те ще са най - големи баш когато имам зверско спиране, и чесно казано не ми се рискуваше.......днес почнах да сменям главините с 5х98......надявам се с другите джанти да е по добре.....
        Alfa 156 2.0 TS
        Alfa 156 20VTurbo
        Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
        Locost TF1 3.0V6

Коментар

Съжалявам за спама, но може ли да ми отговорите защо мъчите street коли на писта?

Коментар

Humppa написа:
            Съжалявам за спама, но може ли да ми отговорите защо мъчите street коли на писта?
            Причини бол.....например че по улиците не става, не че пистата е в цветущо състояние, но все пак......плюс това идея си нямаш карането по писта колко по добър шофер те прави.......мда, в момента може и да не си съгласен, но и аз преди доста време не бях......още за удоволствие го правим, колата не е само вещ за возене от А до Б, понякога е толкова готино да усетиш Же не само с гърба си, а и странично...... :P :P
            Alfa 156 2.0 TS
            Alfa 156 20VTurbo
            Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
            Locost TF1 3.0V6

Коментар

Колега, оправи ли контролната светлина за еърбега, която ти светеше? Ако не си го оправил обърни внимание дали датчика за тежест на пасажерстата седалка е наред и дали неговите връзки не са някъде "оголени" ! Предполагам знаеш че се намира под седалката!
              Alfa Romeo 166 2,4 JTD
              Porsche 944 S2
              http://www.valmcrae.snimka.bg/
              http://vbox7.com/user:val_mcrae
              http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

Още не съм се занимавал с еърбега. Едва преди два дни намерих ел. схеми за моделите след 98година. Без схеми не пипам нищо по жиците! При Купето няма "присъствен" сензор на никоя от седалките. Като има резултат ще пиша какво се е установило. Хубаво е че оправих проблема с постоянно въртящия вентилатор за купето (оказа се замърсен датчик за вътрешната температура) и лампата за четене вече се гаси! От вчера нещо и съединителя не приплъзва толкова!

Коментар

Колега, ще идваш ли на драга в Сепарева баня? На Калояново не можаме да се съберем.... може пък сега там да се видим Аз мисля да участвам... едва ли имам някви шансове ама така за спорта ми се иска да се пусна. Ако и Ферариста дойде ще е супер.
                  Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
                  Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Коментар

DJ_STIVAN написа:
                    Колега, ще идваш ли на драга в Сепарева баня? На Калояново не можаме да се съберем.... може пък сега там да се видим
                    Вече нищо не смея да кажа и да обещая Миналата година Бравото се скапа точно преди сбирката в Междене, тази година точно преди Калояново съединителя на Купето започна страшно да буксува и не посмях да тръгна с неизправна кола. Днес исках да съчетая командировката си до Велико Търново със среща с приятел. Да, ама не! Закъсах точно на една бензиностанция около Малиново. За "щастие" не бях с Купето, но неприятното чувство че не може да спазиш обещанието си и че си закъсал с нова и хубава кола, най-вероятно вече "винаги" ще ме съпровожда. Ако събера смелост и тръгна за Сапарева Баня(и стигна разбира се :D )ще ти се обадя да се видим.
                    DJ_STIVAN написа:
                    Аз мисля да участвам... едва ли имам някви шансове ама така за спорта ми се иска да се пусна.
                    Това ще го коментирам така - скромността отдавна не краси човека(ако някога изобщо го е красяла) :D :D :D Много си подценяваш Купето
                    DJ_STIVAN написа:
                    Ако и Ферариста дойде ще е супер.
                    Това е поредния човек с който още не мога да се видя заради поредица от странни обстоятелства!Тези дни ще прочета нещо за позитивното мислене, ама...........едва ли ще помогне :D Лекото ми черногледство най-вероятно се дължи на целодневното ми пътуване с една не много комфортна Пътна помощ

Коментар

kaci написа:
                      DJ_STIVAN написа:
                      Колега, ще идваш ли на драга в Сепарева баня? На Калояново не можаме да се съберем.... може пък сега там да се видим
                      Вече нищо не смея да кажа и да обещая Миналата година Бравото се скапа точно преди сбирката в Междене, тази година точно преди Калояново съединителя на Купето започна страшно да буксува и не посмях да тръгна с неизправна кола. Днес исках да съчетая командировката си до Велико Търново със среща с приятел. Да, ама не! Закъсах точно на една бензиностанция около Малиново. За "щастие" не бях с Купето, но неприятното чувство че не може да спазиш обещанието си и че си закъсал с нова и хубава кола, най-вероятно вече "винаги" ще ме съпровожда. Ако събера смелост и тръгна за Сапарева Баня(и стигна разбира се :D )ще ти се обадя да се видим.
                      DJ_STIVAN написа:
                      Аз мисля да участвам... едва ли имам някви шансове ама така за спорта ми се иска да се пусна.
                      Това ще го коментирам така - скромността отдавна не краси човека(ако някога изобщо го е красяла) :D :D :D Много си подценяваш Купето
                      DJ_STIVAN написа:
                      Ако и Ферариста дойде ще е супер.
                      Това е поредния човек с който още не мога да се видя заради поредица от странни обстоятелства!Тези дни ще прочета нещо за позитивното мислене, ама...........едва ли ще помогне :D Лекото ми черногледство най-вероятно се дължи на целодневното ми пътуване с една не много комфортна Пътна помощ
                      Абе да ти кажа.. купетата са надеждни коли... до сега не ме е оставяло на пътя... , така че скачай смело и да не ти пука. Иначе с Ферариста се запознах на Трак дея, ама както си и знаех, беше доста зает покрай сесиите и неостана време да си бъбрим особено
                      Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
                      Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Коментар

Драга не е моята страст, ако се видя хептен свободен и наблизо бих наминал да погледам......Каци нещата ти са готови, утре ще ти звънна да се уговорим нещо...
                        Alfa 156 2.0 TS
                        Alfa 156 20VTurbo
                        Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                        Locost TF1 3.0V6

Коментар

Днес ми пристигна и новия воден радиатор. Утре може би ще държа в ръцете си и рециклираните носачи. Събота и неделя се очертават като тежки дни.

Коментар

Малко снимки от днешния 12часов работен ден. Десния халоген преди полирането:и след:За левия не остана време защото и термощита на колектора чакаше за чистене и боя:След:Следват снимки на стария радиатор. Състоянието му беше........Коша отново изглежда чист:

Коментар

Направо се влюбих в последната снимка Браво колега!
                              now. BMW E39 523i '98 170hp
                              ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                              ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

dimmX написа:
                                Направо се влюбих в последната снимка Браво колега!
                                +1

Коментар

Working...
                                X