durex_a написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Coupe LE 341 Вече е тук.
Collapse
X
-
голяма шукария е туй червеното!!! много, много, много кефи! в Айтоския балкан много го харесват тоя цвят, гледай да не минаваш от там, щото ще ти пазарят веднага колата!много километри да му навъртиш, само радост да ти носи!
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Страхотно Купенце си имаш! За да не ти се прецаква боята по термощита, трябва да използваш термоустойчива боя, която за съжаление не съм чул да могат да ти направят по номер някъде. Можеш да използваш боя за спирачни апарати, примерно. Иначе стандартните термоустойчиви бои са черна и сребриста. Под стандартни разбирай лесно намиращи се.
Коментар
-
Относно термоустойчивата боя. Спрейовете, които се предлагат по магазините и са за спирачките издържат до 180 градуса. Десетина лв. Цветове червено, синьо, жълто. Термоустойчиви спрейове черен или сребрист до 700 градуса. 20 и няколко лв. флакона.В магазина казаха, че може да се направи и каталожен цвят термоустойчив, което не знам колко е вярно. Цена 110 лв./литърFiat Bravo 11'97
1.4 12V A/C
Коментар
-
DJ_STIVAN написа:Голяма лъскачка, браво... Много безаварийни и от мен.Типично в мой стил :D Относно боята за термощита-купих най добрите възможни и доказали се термоспрейове(цената няма да я кажа защото ме е срам).Фирмата производител е VHT, а спрейовете са съответно:1. SP100 праймър (704°C - 1093°C)2. SP117 цветовия спрей (704°C - 1093°C)3. SP115 лак (704°C - 1093°C)Грешката ми беше че не изпекох боята във фурната между няколкото ръце боя(каквато е процедурата според производителя). Мислех това да стане от топлината на колектора. Пустия мерак (имаше и много подстрекатели) да покарам обаче ми изигра лоша шега. Ако колата имаше поне преден капак при първите кръгчета, едва ли щеше да има полепнали толкова боклуци по него. Другия термощит ще бъде боядисан в къщи и готварската печка ще се използва по предназначение :D Тъкмо ще използвам случая за да боядисам и капака на клапаните в оригиналния набръчкан червен цвят.
Коментар
-
spirit76 написа:Този набръчкан цвят го водят структура .Аз боядисвах с такъв прахово някой детайли :D има го в различни цветове и е с перли вътре.ФЕРАРИСТ написа:Ц-ц-ц.....мноо му тича червеното на Купето, може би към средата или края на лятото като му обърна волана ще го плесна и моето кармазъ......
Коментар
-
kaci написа:Какво става с твоето Купе? Спря с новинитеAlfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Ми FC ремап преди месец, Gizzmo IBC и Bailey DV26 преди седмица, и всичко в момента си е така че да ме удволетворява......След като си стегна пистовото Алфе да ми е готово и ще сменя 4те главини с такива от Алфа 156 с 5 дупки, че повече такива джанти ми се намират.....Иначе те питах за шукаритетната камачка за маслото, ти си траеш????
Коментар
-
Момчета, гледам тука повечето сме почти завършили фиатите... та кога ще се съберем да полфим някаде? Може и на италянския трак дей да се видим, ама ФЕРАРИСТА ще е много зает тогава и няма да може да полафим, но пък непречи да се сберем агитка деAlfa Romeo 33 QV 92' - Ex
Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM
Коментар
-
DJ_STIVAN написа:Може и на италянския трак дей да се видим, ама ФЕРАРИСТА ще е много зает тогава и няма да може да полафим, но пък непречи да се сберем агитка деDJ_STIVAN написа:Момчета, гледам тука повечето сме почти завършили фиатите...Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар