Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Coupe LE 341 Вече е тук.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

durex_a написа:
    колега, я дай малко повече инфо за този прах какво прави ? Ще полираш фаровете ли ? Какъв е ефекта стават лъскави или ? Кажи и как се казва от къде и за колко си си го набавил
    "Cerium Oxide" е името на вълшебния прах! Разреден с малко вода се използва за полиране на стъкло. За 100грама платих около 11лв. (с доставката от Англия). Ще направя снимки по време на манипулациите.

Коментар

голяма шукария е туй червеното!!! много, много, много кефи! в Айтоския балкан много го харесват тоя цвят, гледай да не минаваш от там, щото ще ти пазарят веднага колата !много километри да му навъртиш, само радост да ти носи!
      Fiat Punto 1.1-Синята птица
      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Голяма лъскачка, браво... Много безаварийни и от мен.
        Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
        Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Коментар

Страхотно Купенце си имаш! За да не ти се прецаква боята по термощита, трябва да използваш термоустойчива боя, която за съжаление не съм чул да могат да ти направят по номер някъде. Можеш да използваш боя за спирачни апарати, примерно. Иначе стандартните термоустойчиви бои са черна и сребриста. Под стандартни разбирай лесно намиращи се.

Коментар

Относно термоустойчивата боя. Спрейовете, които се предлагат по магазините и са за спирачките издържат до 180 градуса. Десетина лв. Цветове червено, синьо, жълто. Термоустойчиви спрейове черен или сребрист до 700 градуса. 20 и няколко лв. флакона.В магазина казаха, че може да се направи и каталожен цвят термоустойчив, което не знам колко е вярно. Цена 110 лв./литър
            Fiat Bravo 11'97
            1.4 12V A/C

Коментар

DJ_STIVAN написа:
              Голяма лъскачка, браво... Много безаварийни и от мен.
              В събота идвах до Пловдив и мислех да се видим. обаче се оказа че ти нямам телефона Типично в мой стил :D Относно боята за термощита-купих най добрите възможни и доказали се термоспрейове(цената няма да я кажа защото ме е срам).Фирмата производител е VHT, а спрейовете са съответно:1. SP100 праймър (704°C - 1093°C)2. SP117 цветовия спрей (704°C - 1093°C)3. SP115 лак (704°C - 1093°C)Грешката ми беше че не изпекох боята във фурната между няколкото ръце боя(каквато е процедурата според производителя). Мислех това да стане от топлината на колектора. Пустия мерак (имаше и много подстрекатели) да покарам обаче ми изигра лоша шега. Ако колата имаше поне преден капак при първите кръгчета, едва ли щеше да има полепнали толкова боклуци по него. Другия термощит ще бъде боядисан в къщи и готварската печка ще се използва по предназначение :D Тъкмо ще използвам случая за да боядисам и капака на клапаните в оригиналния набръчкан червен цвят.

Коментар

Този набръчкан цвят го водят структура .Аз боядисвах с такъв прахово някой детайли :D има го в различни цветове и е с перли вътре.
                Прикачени файлове
                NO PAIN NO GAIN fiat COUPE

Коментар

Ц-ц-ц.....мноо му тича червеното на Купето, може би към средата или края на лятото като му обърна волана ще го плесна и моето кармазъ......
                  Alfa 156 2.0 TS
                  Alfa 156 20VTurbo
                  Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                  Locost TF1 3.0V6

Коментар

spirit76 написа:
                    Този набръчкан цвят го водят структура .Аз боядисвах с такъв прахово някой детайли :D има го в различни цветове и е с перли вътре.
                    Когато миналата година боядисвах моя капак прахово, любезно ми бе обяснено че не могат да ми направят капака да изглежда така както искам. Със спрея който съм купил, резултата трябва да е като на снимките:
                    ФЕРАРИСТ написа:
                    Ц-ц-ц.....мноо му тича червеното на Купето, може би към средата или края на лятото като му обърна волана ще го плесна и моето кармазъ......
                    Цвета не му седи лошо, но не точно той е любимия ми! Много е задължаващ и към химикалите с които се мие колата. Бях се зарекъл повече да нямам червена кола, но......Какво става с твоето Купе? Спря с новините

Коментар

kaci написа:
                      Какво става с твоето Купе? Спря с новините
                      Ми FC ремап преди месец, Gizzmo IBC и Bailey DV26 преди седмица, и всичко в момента си е така че да ме удволетворява......След като си стегна пистовото Алфе да ми е готово и ще сменя 4те главини с такива от Алфа 156 с 5 дупки, че повече такива джанти ми се намират.....Иначе те питах за шукаритетната камачка за маслото, ти си траеш????
                      Alfa 156 2.0 TS
                      Alfa 156 20VTurbo
                      Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                      Locost TF1 3.0V6

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                        Ми FC ремап преди месец, Gizzmo IBC и Bailey DV26 преди седмица, и всичко в момента си е така че да ме удволетворява......След като си стегна пистовото Алфе да ми е готово и ще сменя 4те главини с такива от Алфа 156 с 5 дупки, че повече такива джанти ми се намират.....Иначе те питах за шукаритетната камачка за маслото, ти си траеш????
                        Удовлетворен Фиатаджия още не съм видял :D Надявам се да си доволен от ремапа на Лейтън, че малко се притесних да не би случайно да съм те подвел! И аз отдавна мисля за ъпгрейд на главините, ама ще ме изпревариш. Щях да се закълна че съм ти отговорил за капачката, обаче прегледах темата и се оказа че не съм. Явно и моя харддиск е позапълнен! Капачката и шайбата за коляновия вал ми ги прави приятел стругар. Тази която в момента е на мотора е втората такава. Първата ми я направи с лява резба и докато разбера че това е причината да не се завива........Ако мислиш че заварчика ти ще успее да навари резбата и ще има кой да ти нареже нова, то имаш подарък от мен. Бих го помолил да направи още една, но наистина има много работа и до края на Юли не мога да го закачам за нищо. И аз имах много неща за изработка, но ще се наложи да чакам. Другата опция е да изчакаш да боядисам другия капак на който тя няма да стои добре! За капачка на Бравото ще мисля в бъдеще.

Коментар

Момчета, гледам тука повечето сме почти завършили фиатите... та кога ще се съберем да полфим някаде? Може и на италянския трак дей да се видим, ама ФЕРАРИСТА ще е много зает тогава и няма да може да полафим, но пък непречи да се сберем агитка де
                          Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Коментар

DJ_STIVAN написа:
                            Може и на италянския трак дей да се видим, ама ФЕРАРИСТА ще е много зает тогава и няма да може да полафим, но пък непречи да се сберем агитка де
                            Е ти пък - чак толкова зает се надявам да не бъда.......П.П - свалих и продупчих всмукателния след дросела - ще слагам тия дни водната спринцовка и ще рапортувам.......П.П.П -
                            DJ_STIVAN написа:
                            Момчета, гледам тука повечето сме почти завършили фиатите...
                            Да бе, трябва да обръщам волан, сменям главини и отварям двигател, тва си е яка занимавка за следващите поне 3-5 месеца......
                            Alfa 156 2.0 TS
                            Alfa 156 20VTurbo
                            Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                            Locost TF1 3.0V6

Коментар

Абе покарай си го така лятото, пък зимата ще ги оправиш тея неща. Кованяци ли ще слагаш?

Коментар

Аз съм за "сбирката" на Калояново, но от два дни съединителя буксува ужасно! Като има пари ще се сваля кутия! Ако нещата не се влошат(със съединителя) ще се видим на тракдейчето :D

Коментар

Working...
                                X