Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Coupe LE 341 Вече е тук.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kaci написа:
    SUS SCROFA написа:
    Не съм сигурен, но май му даваха към 14-15 градско на тази модификация.Мога да го сравня с 2.0 турбо V6 при алфа ромео, който го слагаха на ГТВ и беше 205 коня и му дават 17-18 градско, така, че наистина е икономичен за такъв тип двигател, но е абсурдно да му се сравнява разхода с атмосферни 2.0 двигатели.
    Бравото в атмосферния вариант ми гореше около и над 16/100. а с турбомотора разхода беше около 12/100. По книжка числата са различни.
    Говорех, за изправни двигатели с близки години на производство.Даните, които дадох са сток, провери твоето браво по книжка какъв разход има - градско. Бас ловя, че е 11-12.
    ОЦЕЛЯВАТ НЕ ПО-СИЛНИТЕ (И/ИЛИ ПО-УМНИТЕ), А НАЙ-ПРИСПОСОБИМИТЕ.

Коментар

SUS SCROFA написа:
      DJ_STIVAN написа:
      kiselo написа:
      Ама не си поплюваш Сериозно си го разкостил купето! Дано върви без проблеми и да свалят цената на бензина че с тоя разход трябва да си отвориш и бензиностанция
      Колега, тая кола гори по задръстванията 12-13 бензин на 100... мисля,че повечто 2.0 атмосферки са с подобен разход, да не кажа и повече. Да не говорим,че колегата ако стъпи на магистралата с тая 6-та мое да падне на 7 сигорно
      Не съм сигурен, но май му даваха към 14-15 градско на тази модификация.Мога да го сравня с 2.0 турбо V6 при алфа ромео, който го слагаха на ГТВ и беше 205 коня и му дават 17-18 градско, така, че наистина е икономичен за такъв тип двигател, но е абсурдно да му се сравнява разхода с атмосферни 2.0 двигатели.
      Колега, както виждаш в подписа карам такава кола и знам колко и е разхда. 12-13 градско, 8 извън града като се ръчка от време на време 9 извън града на яко ръчкане. Който невярва, идва сипва и се вози колкото иска
      Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
      Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Коментар

kaci написа:
        Няма ли клима тва бре?Или просто си я свалил.....Гтек 1 или 2?????
        Alfa 156 2.0 TS
        Alfa 156 20VTurbo
        Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
        Locost TF1 3.0V6

Коментар

DJ_STIVAN написа:
          Колега, както виждаш в подписа карам такава кола и знам колко и е разхда. 12-13 градско, 8 извън града като се ръчка от време на време 9 извън града на яко ръчкане. Който невярва, идва сипва и се вози колкото иска
          В книжката виж какво пише......Колегата е теоритик! Не изпадай във безмислени спорове, че туко виж мотора ти няма да е изправен :D Петите за валовете вече са свободни. Ако ще ти ги пращам, пиши едно л.с.

Коментар

kaci написа:
            DJ_STIVAN написа:
            В книжката виж какво пише......Колегата е теоритик! Не изпадай във безмислени спорове, че туко виж мотора ти няма да е изправен :D Петите за валовете вече са свободни. Ако ще ти ги пращам, пиши едно л.с.
            Да, прав си, говоря за нови коли.

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
              Няма ли клима тва бре?Или просто си я свалил.....Гтек 1 или 2?????
              Има, ама компресора много пречеше за миенето. Гтеци не слагам за да нямам проблеми с буста :D Искам външно и вътрешно да остане максимално оригинален LE вариант. Компромис ще направя единствено с решетката и стоповете.

Коментар

SUS SCROFA написа:
                Да прикачам ли снимка с разхода на новата ми служебна кола? После ти ще кажеш колко разход и дават по книжка!

Коментар

kaci написа:
                  SUS SCROFA написа:
                  Да прикачам ли снимка с разхода на новата ми служебна кола? После ти ще кажеш колко разход и дават по книжка!
                  Прикачи.

Коментар

Пасат 2.0 ТДИ вече на 40000км. технически изправен. Нека не цапаме темата повече Става ли?
                    Прикачени файлове

Коментар

kaci написа:
                      Пасат 2.0 ТДИ вече на 40000км. технически изправен. Нека не цапаме темата повече Става ли?
                      Надявам се това да не е моментен разход. Ако е среден, той определено не е при нормално шофиране, или със сигурност колата не е изправна. Извинявам се, че разводнявам темата, но имам преки наблюдения върху точно този двигател на WV. С това твърдение ще обърнеш автомобилостроенето нагоре с краката. Няма да разводнявам темата и се извинявам. :D

Коментар

Егати ламята че то аз навремето имах Джип Чероки 4.0L и той харчеше доста по малко.
                        Обичам си работата.

Коментар

SUS SCROFA написа:
                          kaci написа:
                          Надявам се това да не е моментен разход. Ако е среден, той определено не е при нормално шофиране, или със сигурност колата не е изправна. Извинявам се, че разводнявам темата, но имам преки наблюдения върху точно този двигател на WV. С това твърдение ще обърнеш автомобилостроенето нагоре с краката. Няма да разводнявам темата и се извинявам. :D
                          Предполагам разхода е такъв, защото колегата спомена,че е СЛУЖЕБНА Всички знаем как се карат служебните коли
                          Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
                          Fiat Coupe 2.0 20V TURBO Kinugawa TD06SL2 20g Turbo; Madness motorsport ECU Upgrade; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Коментар

Снимки от днешната визитация: Темповете на работа са добри, но............ако по колата работеха охлюви Другата седмица си взимам отпуск защото ако се работи така, колата ще е готова за Нова година :D Слагам снимка и на моментното състояние на термощита на колектора. Другата седмица ще видите разликата

Коментар

Колега имаш ли вариант да направиш отливка на добавките на предната броня
                              NO PAIN NO GAIN fiat COUPE

Коментар

Според мен ще ти излязат по-евтино ако си ги поръчаш от AutoDS 70euro са от колкото да правиш отливка. Аз мисля от там да си ги поръчам, но първо имам някои други проблеми, които да отстраня по колата. Но ако направите на приемлива цена, може и аз да се включа с един чифт
                                ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
                                Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
                                Jet Black E46 M3

Коментар

Working...
                                X