Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Coupe LE 341 Вече е тук.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какво става с купето kaci, почервеня ли?
    ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
    Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
    Jet Black E46 M3

Коментар

Нищо не става, бояджията е влюбен и е зарязал всичко.Това пребоядисване със сигурност ще сложи край на едно дълго приятелство

Коментар

Коментар

Някой май се готви за Италия
          Jet Black E46 M3

Коментар

Даже знам, че са двама

Коментар

искаме картички
              dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Ха честито. Ти ли си го боядиса най-накрая :D или майстора го разлюбиха :D . Помниш ли сега, кое откъде си свалил :D. Абе ква Италия бе, това е фиат, те идват насам на автовози, вие искате обратно, че и на самоход да стигне, абсурд. Това да не ти е Ауди :D :D

Коментар

VET написа:
                  Ха честито. Ти ли си го боядиса най-накрая :D или майстора го разлюбиха :D . Помниш ли сега, кое откъде си свалил :D. Абе ква Италия бе, това е фиат, те идват насам на автовози, вие искате обратно, че и на самоход да стигне, абсурд. Това да не ти е Ауди :D :D
                  Боядиса си го бояджията (майстор е обидна квалификация според мен) след немалко увещаване от моя страна.За сглобяването мисля, че няма да има проблем, но само времето ще покаже Относно Италия - на тази страна, освен другите неща и липсват и авантюристи. Няма да излъжа ако кажа, че една по различна екскурзия, би ми била добре дошла, пък каквото сабя покаже.Да ти кажа с Фиат досега май не съм закъсвал, но за сметка на това, помня как съм чакал пътна помощ с много от прехвалените марки

Коментар

Давай Къци, сглобявай. Достатъчно полежа и твоето Купенце. Това за Аудито беше злобно заяждане, защото съм злопаметен. Ти каза, че ще се разделиш с Купето, защото Ауди били по-сериозни коли(което всъщност си е така). Давай, събирай, че да се видим, докато не съм успял да строша моето. Доста корав излезе този двигател. Вече 1000 км, и не мога да го строша :D .

Коментар

Фиата си е Фиат Голямо куче излезе... Отидох до Серес на ход, издържа 3 поредни пистови дни и се върнах пакна ход, без каквито и да е проблеми...Аааа и даде супер добро време Не знам кой каза, че купетата не стават за кеф на пистата Хайде сглабяй ЛЕ-то и да направим една фиат купе среща, този път с повече купенца
                      FIAT Coupe 16VT

Коментар

digitalundgrd написа:
                        Фиата си е Фиат Голямо куче излезе...
                        Ех, защо и аз не мога да кажа същото за моя кенеф, който периодично ме изоставя. Нещо ми прави впечатление, че колкото повече даваш на една кола, толкова повече мизерии ти прави....
                        Jet Black E46 M3

Коментар

Какво пак е станало?Къци какво става? Нищо не споделяш.

Коментар

Последно - миналата нощ на радиатора му се пръсна пластмасата при горния маркуч, изхвърли налетия преди по-малко от месец антифриз за 1 минута и направи тотална свинщина коша, който тамън беше в перфектен вид....ПС. kaci, купето ще стане ли до края на другия месец
                            Jet Black E46 M3

Коментар

Ще станем за смях е тези Купета, ама айде да видим По Купето не съм пипнал нищо, че ме тръшна някакъв грип и не съм много адекватен.Като надомна работа обаче си взех фаровете и задните светлини. Вече са лъснати и готови за монтаж.Доколкото знам и челното стъкло вече е монтирано и по празниците ако мога ще поработя малко.Докато разглеждах и съставях план как да изпера най безболезнено мокета, видях "теч" на антифриз от радиаторчето на отоплението(или по скоро от уплътняващите О пръстени) и това ще доведе до допълнително разглобяване........Отделно ще трябва да намеря и някой който да ми изработи един тройник счупен геройски от бояджии, чираци или каквато там пасмина се водят.Все си мисля, че ще съм готов до средата на м.Май, но никога не е късно да излезе нещо непредвидено :D

Коментар

Остана още малко........

Коментар

Working...
                                X