Какво става с купето kaci, почервеня ли?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Coupe LE 341 Вече е тук.
Collapse
X
-
VET написа:Ха честито. Ти ли си го боядиса най-накрая :D или майстора го разлюбиха :D . Помниш ли сега, кое откъде си свалил :D. Абе ква Италия бе, това е фиат, те идват насам на автовози, вие искате обратно, че и на самоход да стигне, абсурд. Това да не ти е Ауди :D :DОтносно Италия - на тази страна, освен другите неща и липсват и авантюристи. Няма да излъжа ако кажа, че една по различна екскурзия, би ми била добре дошла, пък каквото сабя покаже.Да ти кажа с Фиат досега май не съм закъсвал, но за сметка на това, помня как съм чакал пътна помощ с много от прехвалените марки
Коментар
-
Давай Къци, сглобявай. Достатъчно полежа и твоето Купенце. Това за Аудито беше злобно заяждане, защото съм злопаметен. Ти каза, че ще се разделиш с Купето, защото Ауди били по-сериозни коли(което всъщност си е така). Давай, събирай, че да се видим, докато не съм успял да строша моето. Доста корав излезе този двигател. Вече 1000 км, и не мога да го строша :D .
Коментар
-
Фиата си е ФиатГолямо куче излезе... Отидох до Серес на ход, издържа 3 поредни пистови дни и се върнах пакна ход, без каквито и да е проблеми...Аааа и даде супер добро време
Не знам кой каза, че купетата не стават за кеф на пистата
Хайде сглабяй ЛЕ-то и да направим една фиат купе среща, този път с повече купенца
FIAT Coupe 16VT
Коментар
-
Ще станем за смях е тези Купета, ама айде да видимПо Купето не съм пипнал нищо, че ме тръшна някакъв грип и не съм много адекватен.Като надомна работа обаче си взех фаровете и задните светлини. Вече са лъснати и готови за монтаж.Доколкото знам и челното стъкло вече е монтирано и по празниците ако мога ще поработя малко.Докато разглеждах и съставях план как да изпера най безболезнено мокета, видях "теч" на антифриз от радиаторчето на отоплението(или по скоро от уплътняващите О пръстени) и това ще доведе до допълнително разглобяване........Отделно ще трябва да намеря и някой който да ми изработи един тройник счупен геройски от бояджии, чираци или каквато там пасмина се водят.Все си мисля, че ще съм готов до средата на м.Май, но никога не е късно да излезе нещо непредвидено :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар