Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Coupe LE 341 Вече е тук.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kaci написа:
    Жълтото Купе (някъде след ДЗИ в Орландовци се падаше) и аз го гледах и капака наистина е.............Само си загубих времето и ме е яд, че още се връзвам на разни търгаши според които, капаците които продават са само с леки забележки Явно читав капак в България няма. Тези дни ще погледна и един капак който се намира в Банишора, но искам последната дума да я каже бояджията за да няма после - ама то такъв капак донесе и затова седи като насаден от друга кола
    Не, не това беше черно в Бенковски. Аз тамън мислех да звъня за това жълтото и да ходя да го гледам, но явно ще си го спестя.... За жалост май наистина около София, купе с читав капак на части няма. А нещо нямам и желание да бия километри път извън София, за да гледам разни дараци с "перфектни" капаци.
    ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
    Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
    Jet Black E46 M3

Коментар

Другото жълто купе в Мобиле е моето и недейте да ми звъните, защото капака отлетя, а беше перфектен, без грам кит. Къци като си купиш капак, който ти харесва, дай да поговорим за твоя или ще си го пазиш? Всъщност не бързай, защото трябва да си напиша завещанието и да определя наследниците си та може и да се уредиш с по-читав капак :D .

Коментар

VET написа:
        Другото жълто купе в Мобиле е моето и недейте да ми звъните, защото капака отлетя, а беше перфектен, без грам кит. Къци като си купиш капак, който ти харесва, дай да поговорим за твоя или ще си го пазиш? Всъщност не бързай, защото трябва да си напиша завещанието и да определя наследниците си та може и да се уредиш с по-читав капак :D .
        VET, ако го продаваш на части тези надписите отстрани до вратите 16V здрави ли са ти ?
        Jet Black E46 M3

Коментар

Чух, че ремонта на Купето е започнал и реших днес да отида на свиждане Предната броня е ремонтирана и май няма да личи, че е имало интервенции по нея (все пак липсваха парчета) Снимах и предния капак който е в много добро състояние, въпреки, че платих за него само 60лв. Има немалко поражения и под предния капак, но все пак не видях нищо фатално Реших, че май ще е най добре да пребоядисам цялата кола и сега чакам офертата. Ако е приемлива, направо освежавам цялата кола и не се занимавам с боядисването на отделни елементи.

Коментар

Егати куция удар, уж малко, а колко поражения...... Добре, че поне липовете не са пострадали.. Обаче купето каква злобна стойка има без броня
            Jet Black E46 M3

Коментар

injekciona написа:
              Егати куция удар, уж малко, а колко поражения......
              Нормално е да има доста поражения. Даже като се замисля са малко, но затова спомогна и факта, че и дясното колело понесе част от удара.
              injekciona написа:
              Обаче купето каква злобна стойка има без броня
              И на мен ми допадна агресивния вид който колата има без броня. Мисля, че и въздухозаборниците за интеркулера и масления радиатор също спомагат за тази визия.

Коментар

С всяка следваща снимка, Купето изглежда все по зле

Коментар

Да ти предложа жълтура на чист бартер за твойто "грозно" купе
                  Jet Black E46 M3

Коментар

injekciona написа:
                    Искаш да ме ограбиш????

Коментар

kaci написа:
                      injekciona написа:
                      Искаш да ме ограбиш????
                      И да те ограбя, и да се отърва от мъките с моя кош
                      Jet Black E46 M3

Коментар

Малко отчет за свършената работа в деня на майстора (Петък разбира се) Демонтирането на люка си беше живо предизвикателство, но всичко мина ок и е здраво :D Отбелязах и зоните за поправка по тавана и напредналата работа по лявата и дясната страна (на втората снимка в дъното се вижда и вече подготвения преден капак За демонтажа на стойките за задните светлини се наложи употребата на пистолет за горещ въздух защото се оказа, че заводски са лепени и освен на лепилото не се държат към купето по никакъв друг начин Предварително се извинявам за качеството на снимките, но са правени набързо с телефон защото и фотоапарата е в сервиз за калибрация вече седмица

Коментар

Нещата не вървят със скоростта с която ми се иска, но все пак напредваме по малко с ремонта :D Трудното намиране на дясна конзола обаче може и да забави работата http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=99460 .

Коментар

Е, хубава работа, дайте едно Купе на части. Моите гредички ги отрязах на половина и отидоха на Типото. Някой да намери Купе, аз ще я сваля ако Къци е зает.

Коментар

Аз се бях засилил да я свалям обаче куките прибраха Купето. Колега надявам се да си намериш, моето ще го върнат на 20ти предполагам. Ако до тогава не си намерил ще ти сваля моето . Успех !

Коментар

До края на седмицата може и да почервенеем

Коментар

Working...
                                X