Колега аз си търся отдавна точно този спойлер .Ако го продаваш го купувам без да се пазаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Coupe LE 341 Вече е тук.
Collapse
X
-
jorko написа:Хвани другото червено от снимките по-горе за утехаhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...100707#1100707
Коментар
-
Абе Къци що не внимаваш бре, ама то така става като караш с покривало. Щото в горния пост пишеш, че ще слагаш покривалото и после тряс. А иначе сериозно, баси простотията да му се не види. Аз ще пукна от яд, а си представям на теб какво ти е. Иначе имам три капака ама са все като твоя и сега избирам кой да правя. Всъщност твоя не е непоправим.
Коментар
-
А как се зарадвах за Бравото че има раздвижване ииииииииииииииии като видях Купенцето ме заболя сърцето.Егати и късмета дето имаш Каци,за пореден път се убеждавам че лошите работи стават все на хубавите хора.А на каката дето не те е видяла какината иДано го оправиш по бързо и да му се радваш отново в цялия му разкош!
Fiat Coupe: 16V Turbo
FIAT= FERRARI-INDUSTRIES-AUTO-TECHNIKA
Коментар
-
Лоша работа, kaci...Поне е уцелила 2-та детайла, които бяха различни и ще дадеш на бояджиите втори шанс да уцелят цвета на купето
Бравото бързо си го оправил, щом вчера беше с него. Може да направиме групово пребоядисване и изправяне на предните капаци ако дадът преференциални цени, че мойта още я карам крива...
Коментар
-
kaci написа:Лошото е, че не мога да намеря преден капак който наистина да ми харесва и нищо чудно да зазимя колата разглобенаИначе честито за ринговете, този път със сигурност са ти излезли по-евтино от предишните
Коментар
-
Жълтото Купе (някъде след ДЗИ в Орландовци се падаше) и аз го гледах и капака наистина е.............Само си загубих времето и ме е яд, че още се връзвам на разни търгаши според които, капаците които продават са само с леки забележкиЯвно читав капак в България няма. Тези дни ще погледна и един капак който се намира в Банишора, но искам последната дума да я каже бояджията за да няма после - ама то такъв капак донесе и затова седи като насаден от друга кола
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар