Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Coupe LE 341 Вече е тук.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Е за 1-2 часа такова каране ако се скапе турбото ебаси....
    Alfa 156 2.0 TS
    Alfa 156 20VTurbo
    Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
    Locost TF1 3.0V6

Коментар

kaci написа:
      Прибирайки се в най големите задръствания обаче забелязах страшно пушене и огромни облаци син дим! Нямам обяснение на какво се дължат! Странното е че както се появиха, така и изчезнаха Ако заради освободената генерация се е скапало турбото, просто не ми се мисли.
      Мноо добър избор на производител на генерации, а и стои идеално на колата, честито :D Тва с пушеците ако не е от обгарянето на некви мазила по гърнето с цел да го запазят до монтирането му (това според мен лично е малко вероятно), се дължат на намаления бекпрешър в генерацията (особено ако си само с тръба и тва гърне) и пропускането на масло от турбинната част в даунпайпа. Така мое си кара турбината с години (при мен е същото) стига да преживееш пушенето в момента в който загрее генерацията и си на празен ход.

Коментар

След изминати близо 500км. (предимно градско) нито веднъж не видях сини пушеци! Всичко е много странно Гърнето не беше консервирано, а и колата от която го демонтираха според собственика никога не е пушела. Оставих катализатора с цел да избегна липсата на обратно налягане, но има голяма вероятност системата да е по освободена отколкото е фабрично. Колата е доста тиха и разликата в звука е само в леко увеличените ниски честоти. С течение на времето (ако наистина има проблем) истината ще излезе наяве. За сметка на това педала на съединителя пропадна!Ремонтирах цилиндърчето (което течеше още като взех колата) и сега всичко отново е ОК. Върху скоростите (под кутията за акумулатора) намерих половинка хляб ръфан най вероятно от плъх. Освен хляба и малко от маншона на избирача друго не е ял. Как от 100 коли е избрал моята за сепаре Издържах и проверката за автентичност и Купето вече е в L.E. списъка.

Коментар

Ако на някой му трябва перфектен капак ето едно добро предложение Колко мъка има по тая земя При мен мъката е че аванса продължава да се чува, но само на 1ва и 2ра предавка!

Коментар

Не разбрах добре от обявата , капака с фаровете ли се продава или без? :D :D :D

Коментар

Леле, колко си бърз, само ни показа линка за капака, а вече си го и получил от Калин. Кога ще ни покажеш как стои на колата :D :D :D.

Коментар

Коментар

Темата ми хвана прах повече от колата, та реших да пусна снимка на последната придобивка - оригинална Фиат аларма.Засега успявам да запазя Купето като един напълно стандартен ЛЕ модел и се надявам това да остане така.Покривалото все още не е пристигнало при мен, но поне знам че пътува

Коментар

Баси двамата сме коренно различни.......ти явно имаш афинитет към запазване на оригиналните форми и състояние, аз гледам да пипна и променя де що не ми хареса и допадне като приложение, експлоатация и местоположение......Аз ако имам тва на снимката, то ще хване прахоляк в гаража с години и вероятно ще влезе в музея на ФИАТ след около 30 - 40 години......
                    Alfa 156 2.0 TS
                    Alfa 156 20VTurbo
                    Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                    Locost TF1 3.0V6

Коментар

Честито... Много е мазна Със здраве и късмет да си я караш
                      M-Benz E 250 TD 150hp
                      M-Benz 200d 75 hp
                      Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                        Баси двамата сме коренно различни.......ти явно имаш афинитет към запазване на оригиналните форми и състояние, аз гледам да пипна и променя де що не ми хареса и допадне като приложение, експлоатация и местоположение......Аз ако имам тва на снимката, то ще хване прахоляк в гаража с години и вероятно ще влезе в музея на ФИАТ след около 30 - 40 години......
                        Не сме чак толкова различни - просто модела (според разбиранията ми) трябва да си остане напълно оригинален!Ако не държах на това, двамата с теб щяхме да имаме две от най усъвършенстваните Купета Ти обаче си оставаш първенец (поне за мен) във форума :D Макар от време на време да мисля за продажба, би било чудесно на преклонна възраст да се возя точно в това Купе, ама знае ли човек......
                        msotiroff написа:
                        Честито... Много е мазна Със здраве и късмет да си я караш
                        Благодаря

Коментар

Днес ми пристигнаха и двата комплекта стикери за моторния отсек. При мен са ОК, но резервни никога не са излишни Скоро трябва да вадя и Купето от хамбара за да му сменя съединителя, да го измия добре, да го пастирам и евентуално с него да се разходя до Гърция за следващите почивни дни.

Коментар

Купето скоро ще има монтиран и уред за налягането на турбината. Преди малко си го получих. Лошото е, че този уред се управлява от бууст контролер и за съжаление такъв ще се наложи да бъде монтиран.

Коментар

Купето е толкова мръсно и толкова зарито с боклуци, че опита ми да бъде извадено, завърши с пълен провал

Коментар

Ама чудно място си му избрал за зимния сън де Обаче виж как сред руините му се подчертава красотата макар и да е мръсно
                                ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT
                                Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT R.I.P
                                Jet Black E46 M3

Коментар

Working...
                                X