Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спортни гърнета в Пловдив?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Спортни гърнета в Пловдив?

Някой да знае къде в Пловдив продават евтини спортни гърнета и как са цените г/д , струва ли си да се купи от магазин или да си поръчам от интернет? Под евтини разбирам нещо от сорта на 60-70лв. На руския пазар има ли, че не съм ходил от години...а до нас най-евтиното е 90лв. Също така ако някой може да ми каже къде да ида да ми го монтират и колко струва?

Princ Andrey написа:
    Някой да знае къде в Пловдив продават евтини спортни гърнета и как са цените г/д , струва ли си да се купи от магазин или да си поръчам от интернет? Под евтини разбирам нещо от сорта на 60-70лв. На руския пазар има ли, че не съм ходил от години...а до нас най-евтиното е 90лв. Също така ако някой може да ми каже къде да ида да ми го монтират и колко струва?
    Не се занимавай с евтини гърнета...Или поне не някое от руския пазар...Аз моето го взимах от интернет...Полирана неръждавейка и ми излезе 75 лева с доставката...Цената е такава заради входа ,който е на 55мм...С по-голям вход бяха по-скъпи...Взимал съм го преди доста време и не е трепнало...А и звукът не е като на тези от битака...Чуваш го ,но не е силно...Разбира се ако искаш да бучи зверски ,разходи се до Пазарджик ,близко ти е...Всяка сряда има битак...За 30-40 лева може да си намериш "спортно" гърне...И да го сменяваш ,като консуматив...http://www.topspeed.bg/ ,моето съм го взимал от тук...(дано не се сметне ,като реклама)Ето и снимка...
    Прикачени файлове
    Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
    Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
    EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Колега мерси за инфото, но в този сайт най-евтиното е 95 лв, а за мен това си е доста иначе от там си бях взел филтъра...ще разгледам какво предлагат и по другите сайтове...

Коментар

В крайна сметка лепих едно от интернет, със монтирането ми излезна 90 лева

Коментар

и харесва ли ти как се чува
          ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
          Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
          Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Незнам, ама нещо мнооого ниско е монтирано.... трябвало е да оберат луфта малко над 2 те изходни от гърнето тръби .....

Коментар

Еми звука е плътен, махнах катализатора....нооо...не бучи колкото исках, доста си е тихичко, 2-те средни гърнета си седят може би затова е тиха по-нататък може да махна и тях 1 по 1 да видя разликата. Относно монтирането можеше и по-високо, но опираше в бронята и ме беше страх да няма вибрации и дрънчене...

Коментар

за да надува главата по силно си махни другите гърнета
                ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +

Коментар

Доскоро аз бях само с крайно гърне, доста късичко и изтрая само една седмица при мен .... колата кракаше вътрешно при 1300 оборота... върнах си старото крайно гърне и сложих първото гърне след катализатора. В момента съм си със старото CSC гърне с което си взех колата и малкото и звука е хем тих, хем хубав когато я изрежеш ... Недей да си махаш всички гърнета и да оставаш само на задното .... Така като гледам си гледал да е ефтинко и добре направено Ако решиш махни си само 1 от 2 те средни гърнета, и за предпочитане да оставиш триъгълното, че то обезшумява повече.... Иначе колата няма да може да се кара всекидневно. Поне според мен да се прави ручалник няма много смисъл .... Покарай я така порадвай и се и премисли дали искаш да се набуташ с 30-50-60 лева за сваляне и слагане на гърнета и накрая да си я върнеш в сегашния си вид както аз направих .....

Коментар

извън града не се търпи на по дълги разтояния

Коментар

И в града не се търпи, но за слушателите. Мразим "спортните" бурии.

Коментар

Някой ако си търси спортно гърне да ми пише да се разберем , че не се издържа вече на това бучене. Искам си оригиналното !
                        Grande Punto 1.3 75 hp
                        Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

Еми сигурно и на мен ще ми омръзне бученето, но смяната на гърнето при мен беше задължителна, тъй като оригиналното беше изгнило и тракаше супер гадно...а пари за сток гърне не ми се даваха :D Ако махна и 2-те средни гърнета има ли опция да върви повече-теоритична...ясно че няма да се осети.

Коментар

Като махнах първото средно гърне на типото и триъгълното, което беше сравнително по-ново се разкова По въпроса за вървежа, оригиналните спортни изпълнения от отворен тип са с 1 или 2 поточни резонатова и едно крайно гърне, така, че прави си сам изводи
                            '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                            '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Амиии аз несъм много наясно с резонаторите. Ако махна 2-те средни гърнета и на тяхно място сложа 2 резонатора ще има ли ефект? Или да махна само едното и да сложа резонатор или пък да махна и 2-те и да сложа 1 резонатор :D Пък и незнам къде се продават и колко струват?

Коментар

Working...
                              X