Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

какво точно е това нещо от bonalume?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

какво точно е това нещо от bonalume?

Много ми е интересно как точно работи това? Нещо като редуцир вентил ли ще да е? Защото винаги ми се е искало да си командвам буста с оригиналния пиербург, ама няма как да го контролирам (някой ако има идея за схема за контролер да не си мълчи, не че мога да я направя, но тв техници бол), а чип за него никой не иска да ми напише (на пунто гт чипа за селеноида е отделен) ейййй що не казвате че не съм сложил линк да видите!!!!! :D :D :D :D :D http://www.bonalume.com/catalogo_en/...ierburg-1.html
    тежък е животът лек...

здравей

много съм зле, не съм сложил линка ама и вие си траете
    тежък е животът лек...

Коментар

ми това което пише все едно е соленоид след соленоида , ама каква му е логиката на тва за 40 евра според мене има некви клапанцхета и убира пиковете по системата
      Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
        ми това което пише все едно е соленоид след соленоида , ама каква му е логиката на тва за 40 евра според мене има некви клапанцхета и убира пиковете по системата
        а що има 4-тири пишки??? търсих из нета инфо..ама никъде няма точно обяснение... да не е некъв изравнител или де да знамИ едно въпросче да не пускам друга тема - как мислите ще дойдат едни турбо пътища на 55мм вътрешно???щото изхода на турбото ми е толкова, кулера, който мисля да си купя сега и той е толкова(колата е пунто гт)????
        тежък е животът лек...

Коментар

Working...
        X