Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat cinquecento 0.9 with turbo

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat cinquecento 0.9 with turbo

Здравейте! Нов съм в форума и имам едно чикуаченто и се чудя дали ще има ефект от поставянето на малка турбинка на този мотор с цел малко по добър респонс за градско каране.Знам че няма да е самолет, но с едно налягане от 0.4 бара си мисля че ще е много по приятно закаране.Ако някой е правил подобен проект ще се радвам да сподели някакви отзиви.

ами ТУК никой не го е правил до сега дано наистина си сериозен аз отдавна искам да видя такъв проект ама сега след мен ще има сумати постове от типа "купи си 1.4 турбо" или "направо си купи Пунто ГТ" след който сигурно ще се откажеш....
    Haters Gonna Hate

Коментар

quintessenz написа:
      ами ТУК никой не го е правил до сега дано наистина си сериозен аз отдавна искам да видя такъв проект ама сега след мен ще има сумати постове от типа "купи си 1.4 турбо" или "направо си купи Пунто ГТ" след който сигурно ще се откажеш....
      Объркал си се чинкото е по леко от пунтото което автоматично го го изстрелва като добра за тунинг платформа ( за драг ) , било то с турбилиране , било то с смяна на мотора
      Power Under Pressure

Коментар

нищо не съм се объркал нали това казах искам да видя такъв проект понеже стават големи бегачки чинкото е перце
        Haters Gonna Hate

Коментар

http://modifiedmonsters.forumotion.n...quecento-turbo ето тука може да видиш и разбереш как става номера на китайката

Коментар

Монтирах ме турбото, но срещаме малък проблем със смесообразуването при моно-то. Някой ако има идей как да оправляваме смесите нека сподели.

Коментар

krasteff написа:
              Монтирах ме турбото, но срещаме малък проблем със смесообразуването при моно-то. Някой ако има идей как да оправляваме смесите нека сподели.
              Много сте бързи!! Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04
              ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
              // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

krasteff написа:
                слагай още една дюза

Коментар

правим тестове обаче сложихме регулатор на 2.5-3.0 бар обаче я дави и го свалихме. Скороста на изгорелите газове е ниска а и турбината е от 1.5 дизел и не му достигат изгорели газове и сега преправяме изпускателите.за сега 0.2 бар 100 на 3-та стигнахме скоро повече инфо

Коментар

търсете колега защо не вдига налягане, защото от 1.5 дизел турбото е супер малко за да си го върти дизела от рано - ако той има фул буст на 2000 ти би трябвало да го имаш около 3000
                    тежък е животът лек...

Коментар

сега демек вече вие богата сместа а небеднее така ли да разбирамс какво мерите сместа , да не счупите мотора докато я настройте
                      Power Under Pressure

Коментар

по бързо начало на проект не бях виждал!
                        Сега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP
                        Преди:Alfa Romeo 145 1.6 16v 120HP

Коментар

еми момчета тъкмо почна да киха блоуофа и копна турбината оказа се че нещо е имала малко луфт който рязко порасна. Та сега търси ме нова турбина по възможност до ihi rh 5 гаретт 2 не стават . иначе ще гледам довечера да кача малко снимки преди да се прецака

Коментар

тва от каква кола , от пунто ли или от друга е турбото
                            Power Under Pressure

Коментар

ot corsa - isuzu 1.5 td

Коментар

Working...
                              X