Здравейте! Нов съм в форума и имам едно чикуаченто и се чудя дали ще има ефект от поставянето на малка турбинка на този мотор с цел малко по добър респонс за градско каране.Знам че няма да е самолет, но с едно налягане от 0.4 бара си мисля че ще е много по приятно закаране.Ако някой е правил подобен проект ще се радвам да сподели някакви отзиви.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat cinquecento 0.9 with turbo
Collapse
X
-
quintessenz написа:ами ТУК никой не го е правил до сега дано наистина си сериозен аз отдавна искам да видя такъв проект ама сега след мен ще има сумати постове от типа "купи си 1.4 турбо" или "направо си купи Пунто ГТ" след който сигурно ще се откажеш....Power Under Pressure
Коментар
-
http://modifiedmonsters.forumotion.n...quecento-turbo ето тука може да видиш и разбереш как става номера на китайката
Коментар
-
krasteff написа:Монтирах ме турбото, но срещаме малък проблем със смесообразуването при моно-то. Някой ако има идей как да оправляваме смесите нека сподели.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар