Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЕДНО НОВО GT ВЪВ ФОРУМА

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

имах предвид дали е подходяща но както и да е имам един друг проблем трябват ми пластмасовите тапички кадето са отдоло на инжектора питах по магазините нямат такива имат само уплатненията че моите са нацепени ако някои има нещо в предвид ще съм благодарен ако сподели

Коментар

Карай така,няма ядове.Мойте също са в подобно състояние но колата си работи отлично.Провери ги дали са здраво закрепени да не изпаднат в колектора и оттам в горивната камера,че тогава ще стане интересно.

Коментар

спукана ли е тапичката или е пукната инжектора вече не е инжектор а плювалниктакира ремонтни китове могат да се поръчат , но най добре е така или иначе ще минаваш на големи не се занимавай да ги сменяш иначе турбото става само дето не ми е ясно как ще го закрепиш освен ако не правиш къстъм колектор
        Power Under Pressure

Коментар

А аз сега като свалях мойте инжектори видях,че нямат въобще тапички .

Коментар

Лошото че на новите инжектори тапите са нацепени от каде могат да се поръчат???А за турбото ще се прави нов колектор даже сега се правят фланците но се чудя тръбите къкви да са и какъв размер,мисля да взема колектор от пежо 306 с16 че е с наи много чупки да използвам него,колега WhitePower сподели ако не е таина твоя какъв вътрешен размер е

Коментар

z_i_p_o написа:
              Лошото че на новите инжектори тапите са нацепени от каде могат да се поръчат???А за турбото ще се прави нов колектор даже сега се правят фланците но се чудя тръбите къкви да са и какъв размер,мисля да взема колектор от пежо 306 с16 че е с наи много чупки да използвам него,колега WhitePower сподели ако не е таина твоя какъв вътрешен размер е
              размера е същия като на рънерите на главата или с 1 мм по голям върти ми се нещо 31мм , но не съм сигурен
              Power Under Pressure

Коментар

Някои ако знае от каде да си поръчам или купя тапичките да помага,че аз не мога да намеря.

Коментар

Working...
                X