z_i_p_o написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЕДНО НОВО GT ВЪВ ФОРУМА
Collapse
X
-
z_i_p_o написа:по принцип не ми е нуйен един жид за газариq и да си следq налqгането но поже4ето за пържото ло6ото 4е един приqтел ми зжана преди малко от uk и е намерил купе турбо на доста добри пари и сега ме жкаржа ж голqма дилема но не сам мн наqсно със прехжарлqнето на мотора ж пунтотоUno Turbo RulZz
Коментар
-
z_i_p_o написа:по принцип не ми е нуйен един жид за газариq и да си следq налqгането но поже4ето за пържото ло6ото 4е един приqтел ми зжана преди малко от uk и е намерил купе турбо на доста добри пари и сега ме жкаржа ж голqма дилема но не сам мн наqсно със прехжарлqнето на мотора ж пунтото
Коментар
-
Да внеса яснота почвам от дюзите понеже тия в англия са много точни са ми пратили дюзи 315сс на всичкото отгоре 14.5ома но няма значение за сега ще са те до сега съм сложил една помпа walbro и нищо друго по колата защото мисля тия дни да се сваля мотора за ревизия и портване и полиране на главата +клапаните и вал piper но не е сигурно това ще се реши след като се отвори мотора за вала също и малко ъпгрейд на маслената помпа а за регулатора просто искам да си знам налягането на помпата защото утре ако и стане нещо и колата почне да прекъсва от липса на бензи да речем ще вдигна капака и ще погледна манометъра а и не е лошо да можеш да си регулираш налягането когато поискаш целта ми да събера всички части за колата и тогава да ги сложа не една по една имам си друга кола така че не бързам когато стане всичко зависи от средствата,следващите части които ще се поръчват са сонда и кулер за който се чудя все още с къкви размери да е нека по запознтите колеги да помагнат
Коментар
-
Главата и без това и е ахилесовата пета на тая кола,така че не си и помисляй да изтъняваш корпуса под какъвто и да е предлог.много по добре е да направиш един хубав реглаж ,гумички и водачи нови с един Пайпър Кем и резултата ще е задоволителен.А за дюзите ти се каза вече че първо се взима турбото,разчита му се картата и по това за какви коне е се изчисляват и дюзите.Практиката показва че 315сс са напълно достатъчни за по популярните проекти.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар