Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЕДНО НОВО GT ВЪВ ФОРУМА

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ЕДНО НОВО GT ВЪВ ФОРУМА

Здравейте на всички колата е 1997 12 месец имам я от един месец и за сега съм доволен като цяло от нея замислил съм някои промени по мотор и окачване но ще са по на пролет че сега времето ме възпрепятства.
    Прикачени файлове

айде със здраве да си я караш и много безаварийни километри колицата хваща окото
    Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Честито
      Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Честито и без аварийна И знай,че е капризна колица намери си читав майстор сега ги наказвай! :D

Коментар

Честита придобивка, колега! Много безавариини. Сподели какви промени си намислил.
          Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
          Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Welcome to the jungle
            Power Under Pressure

Коментар

Хайде и от мен честито .
              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

колата е суперска браво за избора и нека да те слуша!
                Punto Sporting turbo
                Alfa Romeo 164 super
                brava 1.6 16v

Коментар

Здравеите колеги имам един голям проблем след като смених помпата и закупих бензинов регулатор доиде ред на дюзите трябват ми около 350сс какви трябва да търся и колко ома са стандартните?

Коментар

z_i_p_o написа:
                    доиде ред на дюзите трябват ми около 350сс какви трябва да търся и колко ома са стандартните?
                    Стандартните са високоомни т.е. ако ще си караш колата с Мотроника, трябва си търсиш високоомни С кво турбо ше я караш и кви коне целиш?

Коментар

Колата 6те е със стандартната електроника а за турбото бqх пускал тема жъпросът ми бе6е как и от каде да си намерq дузи около 350цц кубика и колко то4но ома са оригиналните

Коментар

z_i_p_o написа:
                        Колата 6те е със стандартната електроника а за турбото бqх пускал тема жъпросът ми бе6е как и от каде да си намерq дузи около 350цц кубика и колко то4но ома са оригиналните
                        Мми щом ще е с Мотроника, той ще си работи с всякакви високоомни дюзи А ако толко държиш да знаеш колко точно ома са оригиналните на Гт-то, то според Аутодата са между 13,5-18 ома Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 , демек са високоомни, както споменах Тва колко кубика дюзи ще ползваш, по моите познания зависи основно от това колко коня целиш и по къф начин точно ще се оправяш с Мотроника Щот примерно около 300 и малко кубика моеш лесно да вземеш от С20ЛЕТ на Опел или от Ауди С2, мма точно 350 кубика, аз лично не знам от кво ще намериш

Коментар

аз не виждам някаква ясна идея кажи какво искаш да постигнеш , вземи прочети моя тунинг проект и според мене ще си изясниш много неща и ще имаш ясна цел с точно въпроси вече така ще ни е по лесно на отговорим на запитванията иначе 315кубика дюзи ти трябват , чип бустконтролер , за препоръчване е качествено масло преден кулер , буст контролер Ф63 генерация , и ако всичко е в час трябва да излетишоригиналните дюзи са 16 ома 240 кубика
                          Power Under Pressure

Коментар

намерих си дюзи а м/у другото сериините са номер0280150701 249сс 15,9 ома EV1 стандарт а по колата до сега съм сменил помпа WALBRO 255 и чакам бензинов клапан aeromotive a 1000 и дюзи 330сс
                            Прикачени файлове

Коментар

оказа се 4е дузите които си купих са 14.5 ома жапросът ми е дали 6те има проблем да карам с тqх

Коментар

Working...
                              X