понеже капака ми е претърпял малко поражения ....драскотини , облягания и някакви дупчици до ламарина съм решил да го оправя сам (кит,мит, шприц...ляляля)така като смятам и като си гледам възможностите мисля цвета да е черен....да се правя и аз на модерен но главното питане ми е ( даже незнам дали нацелих правилния подфорум)..... ще имам ли проблем с КАТ , преди време се говореше нещо за някакви 30% - не трябвало да бъде повече от 30% втория цвят ...лялялянямам си идея, сигорен съм че тука все някой ще е правил процедурата или ще е имал познат който я е правил...та кажете как стоят нещата с ИЗГЛАДНЕЛИТЕ ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
черен капак ?!
Collapse
X
-
JacK`DanielS написа:няма да имаш прблеми с "изгладнелите" колега, пръскай черно и се настървявай
Коментар
-
повярвайте ми няма да имаш проблеми с боядисания капак!!! както каза ти за фолио може да се заядът но за капака не! тоя пич ладата и както други знайни и незнайни стреет рацери (както се водят) които са се набили на очи на куките мноо яско че ще се заядът! боядисвай смело и несе замисляй колега дано да и ходи на колата и ако искаш за всеки случей извади едни копие на закона за 30-те% и им го показвай ако имаш проблеми бъди корав! аз като гледам почти всяка нова кола е карбон олепена тежко капаци тавани багажници... и няма проблем пък камоли за капак само... те куките се познават отдалеч кой е гладен и кои не ако почне да говори много и да се прай пусни банкнотата да мине и си на 6+ абе вие за корупция несте ли чували
Коментар
-
аз имах една колица фолксваген поло 2 цвята зелен и бял със татуси по вратите регистрирах я в кат (само смених талона ) има проблем само ако колата е със много цветове примерно отпред бял отзад зелен а отстрани червен,но по-добре си смени талона отнема 1ч и 30лв за да ти е спокойно на джобане си хвалете колите че не се чупят защото в най-скоро време може да го очаквате
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар