Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Повишаване на мощността на Браво 1.4 12v

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Повишаване на мощността на Браво 1.4 12v

Колеги има ли някакъв начин да се подобри малко вървежа на браво 1.4 12в 75 конски сили...Давайте всякакви идеи и дали е икономически изгодно...примерно нещо да се прави по генерацията
    Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Re: Повишаване на мощността на Браво 1.4 12v

mitkosoft написа:
    Колеги има ли някакъв начин да се подобри малко вървежа на браво 1.4 12в 75 конски сили...Давайте всякакви идеи и дали е икономически изгодно...примерно нещо да се прави по генерацията
    данете плаша колега ама шанса е нулев... тия мотори много обичат да чупят биели от много гас освен спортен филтър (тип гъба) и генерация да направиш друго невиждам какво....

Коментар

какво точно трябва да и направя на генерацията
      Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

Какво не ти харесва в динамиката на този двигател?При мен се държи много прилично дори ме учудва понякога.Ако го поддържаш в обороти си дърпа много добре ,но рано или късно ще се озъби.За сведение малко инфо на бензин достига сравнително бързо до около 170 км/ч , а на LPG ги прехвърля ясно е защо ,защото ограничителя на оборотите не сработва.На място на бензин ограничитела чука на около 6800 об/мин. , а на LPG заплашително прескача 8000.Засега съм без Ламбда контрол и ТАП и си върви отлично.
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

нямам никакъв проблем за сега освен почукването на главата зимно време за 1-2 минути но това го отдавам че маслото се сгъстява но за сега 4 години нямам проблем това го прави само зимата лятото няма проблем с чукането...ама искам една идея да се подобри вървежа
          Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

Working...
          X