Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вече и аз с Гт от един месец

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

дебитомер

колеги трябва ми дебитомер за гт тоо работешш

Коментар

проблем , кът са
      Power Under Pressure

Коментар

Колеги колата ми прекъсва като позагреее кото е студеншка вървии и не прекъсва казахами че датчика които и пот тирмустата може да се е пребал и да прави тиа номера

Коментар

sa6ko_mz написа:
          Колеги колата ми прекъсва като позагреее кото е студеншка вървии и не прекъсва казахами че датчика които и пот тирмустата може да се е пребал и да прави тиа номера
          може да са адски много неща , включително и зацепване на ремаци или дебитомер , щото като е студена е доста п обогата може и ламбда да е така описан проблема , можем сам боб да хвърляме
          Power Under Pressure

Коментар

дебитомер

колеги купих дебитомер на hofer возих се 2 часа и скъса жичката и на него и го върнах та вкарах се в некви приключениа проекта с колата спира за извесно време до като намера дебитомер bosch

Коментар

Re: дебитомер

sa6ko_mz написа:
              колеги купих дебитомер на hofer возих се 2 часа и скъса жичката и на него и го върнах та вкарах се в некви приключениа проекта с колата спира за извесно време до като намера дебитомер bosch
              и аз така ама 3 скъсах , оказа че турбината ми сърчи звеската и бло оффа не бачка , ама така или иначе аз карах 1 ден а ти 2 часа то за това боша е по 700 лева нов
              Power Under Pressure

Коментар

дебитомер

нз от каде идва проблема та ми къса 2 ри с спортен филтер е омрел някав ама нямам кутикаа ако няки има да пишее и дебитомер ако има някои бош

Коментар

Re: дебитомер

sa6ko_mz написа:
                  нз от каде идва проблема та ми къса 2 ри с спортен филтер е омрел някав ама нямам кутикаа ако няки има да пишее и дебитомер ако има някои бош
                  Е те точно това е един от големите проблеми с дебитомера на Пунто ГТ при нанизан директно на него спортен филтър от 15 лева

Коментар

кутиииааа

търся да си купа кутикааа ма трудна работа ако няки има да свиркаа

Коментар

Колеги вече се оборудвах и с дебитомер на бош сега работи много по добре от колкото с китаискияяяяя боклук

Коментар

ура , сега остава и кутия да сложиш преди да си му ебал мамата и на този
                        Power Under Pressure

Коментар

turbo

Кутиата в понеделник ще я пуснат.Колеги взех колата и пичагата ми даде турбота което е било на колата не е оригиналното но някои можели да ми каже от какво е снимките не са много добри но нямам с какво да ги снимам по добре а номерата на табелката са garrettmade in france46672875970610of0665f пича каза че е от няква ланчия а тази на колата немога да вида номерата но ми се вижда по голяма от тая и за нея ми каза че е от интиграле 2.0 турбо 220 коня мислче казаа пак ланчия искам да знам тая турбина става ли нещо от нея и по голяма ли е от ihi to

Коментар

турбината е от лача делта 1.6 турбо , не е от 2 ка и се води TB0225а дали става , малко по голяма е от ихито но с много малко
                            Power Under Pressure

Коментар

djanti

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=70948

Коментар

Колеги вече и с филтерче утре вечер и на диагностика и дано вече се оправат нещата

Коментар

Working...
                                X