Колеги колата ми прекъсва като позагреее кото е студеншка вървии и не прекъсва казахами че датчика които и пот тирмустата може да се е пребал и да прави тиа номера
Колеги колата ми прекъсва като позагреее кото е студеншка вървии и не прекъсва казахами че датчика които и пот тирмустата може да се е пребал и да прави тиа номера
може да са адски много неща , включително и зацепване на ремаци или дебитомер , щото като е студена е доста п обогата може и ламбда да е така описан проблема , можем сам боб да хвърляме
колеги купих дебитомер на hofer возих се 2 часа и скъса жичката и на него и го върнах та вкарах се в некви приключениа проекта с колата спира за извесно време до като намера дебитомер bosch
колеги купих дебитомер на hofer возих се 2 часа и скъса жичката и на него и го върнах та вкарах се в некви приключениа проекта с колата спира за извесно време до като намера дебитомер bosch
и аз така ама 3 скъсах , оказа че турбината ми сърчи звеската и бло оффа не бачка , ама така или иначе аз карах 1 ден а ти 2 часа то за това боша е по 700 лева нов
Кутиата в понеделник ще я пуснат.Колеги взех колата и пичагата ми даде турбота което е било на колата не е оригиналното но някои можели да ми каже от какво е снимките не са много добри но нямам с какво да ги снимам по добре а номерата на табелката са garrettmade in france46672875970610of0665f пича каза че е от няква ланчия а тази на колата немога да вида номерата но ми се вижда по голяма от тая и за нея ми каза че е от интиграле 2.0 турбо 220 коня мислче казаа пак ланчия искам да знам тая турбина става ли нещо от нея и по голяма ли е от ihi to
Коментар