Вече и аз с Гт от един месец колата беше минимално чукната :D Тук вече започвам исправянето на ламарините И ето я ваче правичка в кат враца за пререгистрация и вече с джанти 16-се Цола Вече и с номер Ето колата и на окачване което купих от колегата Bestlap Само прожини червени Eibach а от зат е с газови амортесиори Тук се вежда и крилото само ми остава да го пръсна но не ми остава време че ходя и на работа Колота е 95 та няма клима а и не ми трябва.Предниа собственик ми каза че колата е с турбо от ИНТЕГРАЛЕ МОТОР 2.0 ТУРБО и ми каза че распределителниа вал е спортен може и да се реголира от него шаибата е реголируема.Но колата прекъсва и онзи ден скъса жичката на дебитомера плаче за нов а преди варвеше до като е студена тиа дни ще ходя на диагностика да видим точно какво е но ще е слет като купа дебитомер. Снимките не са качествени но няма сега с нешто по качествено да се снима но ще здобиете представа за колата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вече и аз с Гт от един месец
Collapse
X
-
пуууу, въпреки, че не ме кефят тия джанти, колко се променя колата само с една джанта и окачване!честито! ако питаш мен си запази париците и не ги хвърляй за джантички и спойлерчета, а си стегни колата! каращите подобно пунто ще разберат какво имам впредвид :P предния капак се отваря по-често от портата :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар