Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Вече и аз с Гт от един месец

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Вече и аз с Гт от един месец колата беше минимално чукната :D Тук вече започвам исправянето на ламарините И ето я ваче правичка в кат враца за пререгистрация и вече с джанти 16-се Цола Вече и с номер Ето колата и на окачване което купих от колегата Bestlap Само прожини червени Eibach а от зат е с газови амортесиори Тук се вежда и крилото само ми остава да го пръсна но не ми остава време че ходя и на работа Колота е 95 та няма клима а и не ми трябва.Предниа собственик ми каза че колата е с турбо от ИНТЕГРАЛЕ МОТОР 2.0 ТУРБО и ми каза че распределителниа вал е спортен може и да се реголира от него шаибата е реголируема.Но колата прекъсва и онзи ден скъса жичката на дебитомера плаче за нов а преди варвеше до като е студена тиа дни ще ходя на диагностика да видим точно какво е но ще е слет като купа дебитомер. Снимките не са качествени но няма сега с нешто по качествено да се снима но ще здобиете представа за колата.

искам да питам нормално ли е налягането на маслото вътре на таблото ми е постояно на 3 като го запаля

Коментар

добре дошъл в света на сешуара като го запалиш трябва да стои на 3 бара оба4е като загрее си пада... при теб как е? (говоря на празен ход)

Коментар

Re: Вече и аз с Гт от един месец

Честито за придобивката!Какви пари я пазари ако не е тайна?
        FIAT Bravo Club Plovdiv
        Con Asistencia di Veloce

Коментар

яяяя някак си си познах пружинките честито колега със здрави да си караш колицата и да друска
          4 бири и турбината да свири

Коментар

а , ма ти реши да излезен на бял снвят не е нормално на контакт да седи на 3 , но като е студена и запалиш може да отива на 3 и после като позагрее да отива на 2 дори и на 1 ако си давал мнооого гас
            Power Under Pressure

Коментар

налягане

При мен е постояно на 3 студена топла се е там кокато е на контакт е доло като запали е на 3 и не пада

Коментар

Честит турбо дзвер колега :D Изглежда симпатично, не ти ли опира от зад ако седне някои с тея джанти?А за налягането като температурата е на средата и колата работи на празен ход отново ли ти е 3 бар-а?Тва е май почти невъзможно ако не караш с някво масло 20w60

Коментар

налягане

За опиране опираше ма махнах под калниците и резах от веждите а за налягането се е горе на 3 като е запалено независимо от контрола на колата дали се кара или не топла студена се е горе маслото е немско някво но нз какво е оште не съм го сменил на 5 хиляди е

Коментар

честито и от мен за кошмара дачика ти е пребан като моя или не е зака4ен и при мен е така топло стодено се тая

Коментар

Честито колега , много ми харесва стойката с това окачване и джантите :P
                      Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Сонда

Колеги ламбдата чистили се моята е ванала някав налеп и реските са се почти запушили да ли прекъсва от нея възможно ли е тиа дни ще ида и на диагностика само да земае дебитомерчето

Коментар

ми до сега не съм чувал да се чисти , тропа ли вътре като я разклатиш
                          Power Under Pressure

Коментар

пуууу, въпреки, че не ме кефят тия джанти, колко се променя колата само с една джанта и окачване!честито! ако питаш мен си запази париците и не ги хвърляй за джантички и спойлерчета, а си стегни колата! каращите подобно пунто ще разберат какво имам впредвид :P предния капак се отваря по-често от портата :D

Коментар

СОНДА

ДА ТРОПА КАТО Я КЛАТА

Коментар

Working...
                              X