Predatorsi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Информация за смяна на мотор.
Collapse
X
-
pecata написа:В момента гледам в ebay как вървят купетата.Има яката турбо 5-ци,ама има и атмосверки.Цените са много добри,а колите уникално запазени.На 2000 16V в доста теми сам чел за тия основни лагери,че са като консуматив.Каква е причината?
Коментар
-
Joro написа:Predatorsi написа:Колеги ,за да не отварям нова тема ще питам тук...Ако няма против Пецата...Интересно ми е за моето Типо 1.6 двувалка кое трябва да взема от ,примерно , 16вт?Знам ,че доста от нещата са идентични със Седичито и ми е интересно ,понеже съм се замислял за подобно нещо...Благодаря предварително...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Joro написа:pecata написа:В момента гледам в ebay как вървят купетата.Има яката турбо 5-ци,ама има и атмосверки.Цените са много добри,а колите уникално запазени.На 2000 16V в доста теми сам чел за тия основни лагери,че са като консуматив.Каква е причината?Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
pecata написа:Колега инсталация трудно ли се намира,само кабеляците,без екуто.
Коментар
-
Ще го мисля,имам време до началото на лятото и отпускарският сезон.Няма да влизам в джаза от един път ще се подготвя финасново и с свободно време и можеби ще се запътя натам откъдето вие се връщате.Ще прегкадам и всичко в форума в връзка с темата,а и не само в нашият форум.Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
Нещо ме удари на мисли по емоциите с кабелите и не знам дали правилно си мисля, но захранването на Еку-то не минава ли през коша и също така не се ли връзва с един мост към бобината там... Имаше някаква такава история май Защото от екуто в купето излизаше май само 1 кабел за горивната помпа Като цяло май е добре цялата смяна на кабелите в коша ако се държи на датчици и оригиналните кабели без много преправяния'93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
'97 Coupe 16VT 262WHP+
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар