Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спортен филтър

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Спортен филтър

Мисля да сменям скоро въздушния филтър и днес като разглеждах в един сайт и видях това: http://hopshop.bg/index.php?main_pag...roducts_id=146 ...Има ли някаква полза от него, като се има в предвид че колата е на газ?П.П Колата е браво 1.8 гт

Колега драсни после като си го вземеш да кажеш какви са отзивите главно от към звука, че и аз се замислям нещо ...
    Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
    Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

аз продавам J&R спортен панелен за браво, брава, мареа. на малко километри е ако някой има интерес да драсне едно ЛС. http://www.hspnnews.com/images/uploa...ault_Clio2.jpg (това е визоално как изглежда)

Коментар

колеги аз съм с такъв само,че моя е оригинален на K&N той тоя дето си го пуснал е имитация на K&N,въпреки че не е много хубаво за мотора да му се слагат евтини спортни филтри аз съм карал на първата ми кола година и половина с ментак филтър и нищо и нямаше.Вземи и пробвай ако искаш,но пак казвам не е много за предпочитане евтин филтър.По-добре повличай на колегата панелния поне знаеш,че е оригинален
        Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Re: Спортен филтър

nikolai91 написа:
          Мисля да сменям скоро въздушния филтър и днес като разглеждах в един сайт и видях това: http://hopshop.bg/index.php?main_pag...roducts_id=146 ...Има ли някаква полза от него, като се има в предвид че колата е на газ?П.П Колата е браво 1.8 гт
          Колега ,не се занимавай с тоя филтър...Един френд имаше същия и му се отчупи някакво парченце от основата и влезе в мотора...Ако модераторите не го сметнат за реклама ето тук има много добри решения или поне много по-добри от това ,което ти искаш да взимаш... http://www.topspeed.bg/catalog.php?cid=75 Аз лично смятам да взимам някой от тези филтри ,но още не съм решил дали искам спортен филтър или да си остана със заводския...
          Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
          Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
          EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

yed да турски ,но качеството е мнохо добро , предпочитам го птред к&н .....
            f**k VWclub moderators

Коментар

аз имам един за продан понеже нямах никакав и реших изневиделица че трябва да ходя до морето миналото лято да си почина малко и си купих един спортен за 24.50лв и докато бях на почивка си порачах и след като се прибрах си сложих оригиналната кутия и този си го прибрах в гаража които даде 10 лв го повлича

Коментар

Predatorsi написа:
                ..........но още не съм решил дали искам спортен филтър или да си остана със заводския...
                Най-добре си остани със заводския

Коментар

Иначе тези "турските" филтри нз колко им е качеството, защото в истанбул ги продават за 5-6лири(1 лира е 1 лв) и за тея пари ме самнява нещо качеството
                  Fiat PUNTO 1,9jtd+remap

Коментар

biser_as написа:
                    Predatorsi написа:
                    ..........но още не съм решил дали искам спортен филтър или да си остана със заводския...
                    Най-добре си остани със заводския
                    Заводския на двувалката си е бая голям...А знам че точно това е преимуществото на спортните филтри-по-голямата площ...Иначе тези филтри са ,колкото да кажеш ,че си със спортен филтър...
                    EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

заводския на 1.8/16 и 2.0 16 е като на някоя малка прахосмукачка
                      '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                      '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

...Иначе тези филтри са ,колкото да кажеш ,че си със спортен филтър... това написа колегата Predatorsi - имах навремето такъв на самарата -никакъв резултат в звука , само малко фешън под капака , но за руската кочина (отживелица) .Сега за нищо на света не бих развалил дизайна на италианските професионалисти, ако и да става въпрос за 1,4 12V

Коментар

И аз съм слагал на старата ми кола(форд скорпио) никаква разлика във звука,но аз си го обяснявам заради малкото 8 клапана,сега на Бравото доста добре си бръмка
                          Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

това че е 8в.не значи че няма да има хубав звук аз карам 8в.и филтара ми е J&R и са доволен колата се отпуши но ти си на гас и аз карам на гас но сам с плочка и звука е по слап а като махна плочката почва да дишя по добре ако си зимаш моя савет е само марков филтар YED, topspeed и тея които си посочил не ми харесват карал сам ги няма нищто обшто с сегашния ми разлигата е голяма

Коментар

Ама как ме отказахте набързо... Значи засега оставам с обикновения филтър...

Коментар

Working...
                              X