Аз само се чудя дали ако се сложи такъв вал с толкова сериозно променен лифт, дали няма да трябва ремап на дино стенд, за да може да се настрои всичко точно и колата да тръгне както трябва
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поредното ПУНТО ГТ gydgo
Collapse
X
-
Ми като се замислиш най доброто мапване е на дино , но е скъпо а за фазите сигурно има инфо но незнам какви са , просто беше в сервиза и ги питах дали ще го мащат вала , и го замерихме грубичко с шублера и като се има в предвид че пайпъра е 11.5 лифт бе сигурно има и плюсове и минусиPower Under Pressure
Коментар
-
gydgo написа:Което означава,че отново се връщаме на началното търсене за вал от ГТ? Ако успея да намеря вал на гт ще бъде най - добре и няма да я има хамалогията с преправяне на такъв от атмосверно пунто а и финансите ще са що - годе еднаквиPower Under Pressure
Коментар
-
Колега ако не си намерил в обявите за автомобили има един колега от Ловеч продава едно ГТ и пише че има още 1 мотор и скорости /не съм сигурен но май и те бяха 1.4гт/ ако искаш погледни , ако не можеш да я намериш свиркай ще погледна и аз Ще следя темата с интерес !! И УСПЕХ в начинанието и търсенето
Коментар
-
gydgo написа:След ходенето днес при колегата се установи,че проблема е във ВАЛА РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНИЯ тези дни ще чакам вал от атмосверното пунто и ще бъде сменен та дано да стане тогава работата също и от 4-тирите свещи предните собственици са оставили 3 еднакви и 1 различна - защо!? Никой не знаеFiat Punto GT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар